Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat u inspireren door een trainingsacteur in de regio Den Haag

Is uw bedrijf zoekende naar een gastspreker of presentator voor een interne presentatie of training? Overweeg dan de diensten van de veelzijdige Laurens de Groot, oftewel Man met Koffer. Hij is al meer dan vijftien jaar een professionele trainingsacteur in de regio Den Haag. Daarnaast is Laurens ook docent, sociaal-pedagoog en hulpverlener. U kunt hem inhuren voor presentaties, spreker tijdens evenementen, maar ook voor coaching voor bedrijven en individuen. Maak kennis met het volledige aanbod aan diensten en bespreek uw wensen met de Man met Koffer. Laurens beschikt immers over een breed pallet aan mogelijkheden.

Multidisciplinaire trainingen en begeleiding

Met de diensten van Laurens kunt u trainingen en coaching voor uw bedrijf op professionele, maar toch toegankelijke en open wijze geven aan uw medewerkers. Hierom biedt hij multidisciplinaire trainingen aan. Dit kunnen bijvoorbeeld agressietrainingen met de communicatie, presentatie en storytelling zijn. Hierbij streeft Laurens altijd om een zo realistisch mogelijk rollenspel te creëren. Op deze manier wilt hij de focus van de trainingen leggen op de kracht, positiviteit en talenten van de deelnemers. Zo kunnen uw werknemers samen met de Man met Koffer het beste resultaat bereiken. Dit is dé trainingsacteur in Den Haag en omgeving.

Start nu met het trainen van uw personeel

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan het aanbod van de Man met Koffer en huur een trainingsacteur in voor uw bedrijf in de regio Den Haag. Met behulp van Laurens kunt u uw personeel helpen henzelf verder te ontwikkelen. Dat wilt u toch immers ook? De Man met Koffer is door zijn charisma en creativiteit een waardevolle toevoeging aan uw trainingen of projecten. Dit blijkt immers ook uit de vele positieve ervaringen van anderen en andere bedrijven die u voor gingen. Neem contact op en maak nu een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met de man met koffer.