Design publish
Image default
Dienstverlening

Besparen op uw energiekosten met spouwmuurisolatie in Brabant

Een goed geïsoleerd huis heeft voordelen voor uw portemonnee. Wanneer uw muren goed geïsoleerd zijn, blijft de warmte in uw huis langer hangen, voelen de muren niet koud aan en uw huis zelf voelt aangenamer. U hoeft dus minder energie te gebruiken om het warm te krijgen in huis, en dit scheelt weer in uw energiekosten. Als u kiest voor spouwmuurisolatie in Brabant bij BODIMA in Breda, maakt u dus een goede investering. Naast dat het u kosten bespaart, verhoogt de isolatie ook de waarde van uw huis. Bovendien duurt het isoleren van uw huis met spouwmuurisolatie in Brabant maar één dag. Met behulp van Neopixels zorgen de medewerkers van dit bedrijf voor een snelle en kwalitatieve spouwmuurisolatie die efficiënt is en uw gevel niet beschadigt.

Vochtproblemen met uw spouwmuurisolatie?

Merkt u dat u, ondanks uw spouwmuurisolatie in Brabant, toch last krijgt van optrekkend vocht? Als u de medewerkers van BODIMA in Breda contacteert, wordt dit probleem snel opgelost. Zij komen langs om uw spouwmuurisolatie te inspecteren en uw vochtproblemen op te lossen. Optrekkend vocht is namelijk niet goed voor uw gezondheid. Een hogere relatieve luchtvochtigheid in huis zorgt voor schimmelvorming en lagere warmte-isolatie. Dit maakt dat er sneller infecties kunnen optreden aan de luchtwegen. U heeft bijvoorbeeld last van frequente verkoudheid, gewrichtspijn of keelpijn. Bovendien wordt uw energieverbruik hoger als u last hebt van optrekkend vocht. Hoe vochtiger de lucht is in uw huis, hoe meer energie u moet gebruiken om de lucht in huis op te warmen.

Optrekkend vocht behandelen

De medewerkers van BODIMA bestrijden dit vochtprobleem door als eerste de bepleistering van de aangetaste muur af te halen. Zo kan het vocht beter verdampen. Vervolgens maakt dit deskundig personeel onderaan uw muren een ondoordringbaar scherm dat het onmogelijk maakt voor vocht in de bodem om de muren of de kelder in te trekken. Hierna droogt het vocht in de muur volledig op. Bovendien zorgt dit bedrijf er nadien voor dat uw muren er weer uit zien als nieuw.