Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Meedenken over kantoormeubelen in Breda

Het is 8.30 uur ’s ochtends. De eerste medewerkers druppelen uw kantoor binnen. Ze zijn blij verbaasd over de nieuwe kantoormeubelen die al helemaal goed op hun plek staan. Ze wisten dat de kantoormeubelen uit Breda zouden komen. Sterker nog, ze hebben zelf mogen nadenken over de invulling van een fijn kantoor. U vindt het belangrijk dat medewerkers zich goed verbonden voelen met uw bedrijf. Zeker nadat u uw medewerkers de afgelopen tijd door de lockdowns eigenlijk alleen maar via een beeldscherm heeft gezien. Een utopie? Nee hoor, De Mark Kantoormeubelen, dé specialist in kantoormeubelen in Breda, denkt graag met u mee.

Kantoormeubelen De Mark in Breda biedt maatwerk

Pietje heeft andere behoeftes dan Marietje, en zo wil Mo iets anders dan Cato. Dan hebben we het niet over smaak maar over een goede werkplek. Mo droomt bijvoorbeeld van een zit/sta plek want het lang zitten, is voor hem haast niet te doen. Marietje heeft last van reumatische klachten dus bij het idee van staand werken, schiet ze al in een kramp. Pietje is een stuk langer dan Cato maar ze delen een bureau. Het is een hele puzzel om aan ieders wensen en behoeften te voldoen. Gelukkig neemt de kantoormeubelenspecialist in Breda deze puzzel graag van u over.

Tevreden medewerkers blijven langer zitten

Het is een nachtmerrie van menig ondernemer. Er wordt flink geïnvesteerd in nieuwe medewerkers. Er wordt een gedegen inwerkprocedure gevolgd en als het net een beetje begint te lopen, besluit de medewerker een andere baan aan te nemen. Bedrijven merken hierom het belang van een goede binding met de medewerker. Het salaris is ook niet alles. Het mogen meebepalen over de werkplek is een middel om de betrokkenheid te verhogen. Breng een bezoekje aan de winkel met kantoormeubelen in Breda, bekijk de online catalogus en neem contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Logistiek uitbesteden aan dit fulfilment center in Nederland

Verhuur van een minikraan met overdruk: de gezondheid van de chauffeur waarborgen

Zorg voor een stevige constructie met behulp van draadstangen