Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontvang WBSO advies van een expert met jarenlange ervaring

Overweegt u om subsidie aan te vragen voor uw innovatieproject om u te helpen de financiën rond te krijgen? Dan is de WBSO vaak een van de meest toegankelijke opties. Al helemaal wanneer u WBSO aanvraagt nadat u eerst advies heeft ingewonnen van een expert. Dan weet u immers waar u op moet letten bij het indienen van uw aanvraag en is de kans groter dat de subsidie aan uw project wordt toegekend. In Hilversum en omgeving schakelt u het best TechForce in voor WBSO advies. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het adviseren van bedrijven omtrent deze subsidieregeling en andere regelingen. Ook blijft het bedrijf op de hoogte van veranderingen in de subsidieregeling, waardoor u te allen tijde goed advies van hen ontvangt. Op deze expert kunt u dan ook vertrouwen.

Een expert die verder gaat dan advies alleen

TechForce uit Hilversum kan u van meer voorzien dan enkel WBSO advies. Zo kunnen ze u over andere subsidieregelingen adviseren die voor uw project ook interessant zijn. Daarnaast nemen ze desgewenst het voorbereiden van de benodigde documenten en het indienen van de aanvraag van u over. Hierbij is de slagingskans groot, dus u besteed deze werkzaamheden met een gerust hart aan deze specialist uit. Bovendien weet u altijd precies hoe uw aanvraag ervoor staat, want u kunt alles goed volgen in het overzichtelijke online portaal. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt nu niet voor verrassingen te staan.

Plan een kennismakingsgesprek in bij deze specialist

Kunt u wel wat advies gebruiken omtrent de WBSO of wilt u het indienen van uw subsidieaanvraag zelfs volledig uitbesteden? In beide gevallen doet u er goed aan om de expertise van TechForce in te schakelen. Neem contact op met de vriendelijke medewerkers voor meer informatie en antwoord op uw vragen. Desgewenst plannen ze meteen een eerste kennismakingsgesprek met u in om uw wensen en noden op het gebied van subsidie in kaart te brengen.