Design publish
Image default
Financieel

Regel uw salarisadministratie in Roosendaal

Bent u eigenaar van een bedrijf in de buurt van of in Roosendaal en zoekt u naar een bedrijf dat uw salarisadministratie kan verzorgen? Renew Payroll is dan precies wat u zoekt. Dit bedrijf is volledig gespecialiseerd om uw personeelsadministratie uit handen te nemen, zodat u uzelf kan focussen op de zaken in uw bedrijf die er écht toe doen. Dit bedrijf in Roosendaal zorgt er als het ware voor dat uw personeel voor u werkt en volgens uw CAO, maar dat ze officieel in dienst zijn van Renew Payroll. Zij zorgen voor de uitbetaling van het loon en voor alle administratieve zaken waar u waarschijnlijk geen zin in heeft om uzelf zorgen om te maken.

Alles uit handen geven aan een deskundig bedrijf

Wanneer uw salarisadministratie in Roosendaal geregeld wordt, levert dat voor u veel gemak op. Als u een overeenkomst ondertekent met Renew Payroll, stemt u ermee in dat u geen arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheden naar uw werknemers heeft. Zij zijn dus als het ware in dienst van het payrollbedrijf. Als er iemand van uw personeel wegens omstandigheden thuis komt te zitten, begeleidt Renew Payroll uw personeel volledig. U blijft verantwoordelijk voor alles op de werkvloer en u zult zelf uw werknemers gewoon aannemen. Uw medewerkers merken dus vrijwel niets van het feit dat ze officieel niet bij u in dienst zijn, maar ze ontvangen hun loonstroken en salaris onder de naam van Renew Payroll. Dit wordt ook heel secuur en stipt altijd gestort.

Neem contact op bij vragen over payrolling

Heeft u vragen over het uitbesteden van uw salarisadministratie in Roosendaal? Dan staan de specialisten van Renew Payroll voor u klaar. Zij geven deskundig advies en vertellen alles wat u moet weten over payrolling. U kunt ze eenvoudig bereiken door te bellen of het contactformulier op hun website in te vullen.

https://renewvacatures.nl/