Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Vespa Sprint kopen

Na 45 jaar kun je eindelijk weer de Vespa Sprint kopen. De Sprint is terug van weggeweest en is de opvolger van de Vespa S. Je kunt de Vespa Sprint kopen in verschillende uitvoeringen met vele kleuren en er is zelfs een custom versie die je helemaal naar jouw voorkeur kunt laten spuiten! Maak kennis met de nieuwe Vespa Sprint, de mooiste scooter van het beste scooter merk.

 

Terug en beter dan ooit!

De Vespa Sprint is grotendeels gebaseerd op de Vespa 946, de technologisch meest geavanceerde Vespa die ooit gemaakt is. De metalen carrosserie is uniek in de scooter wereld, en de remkabels zijn vervaardigd uit gevlochten staal. De Sprint rijdt heel comfortabel, de wegligging is uitmuntend en de scooter is stabieler dan ooit. Naast de moderne en opvallende styling is de Vespa Sprint onder de kap ook stevig onder handen genomen. Deze scooter is een hoogstaand stukje techniek.

 

Welke Vespa Sprint kopen?

De moeilijkste keuze is een model kiezen. Naast de 50cc scooters van 25 km/u en 45 km/u is er ook een 125cc uitvoering met ABS. De Custom Vespa Sprint is ook heel bijzonder. Je kunt dit model bestellen in andere kleuren dan de normale lijn, er is zelfs een Drip Dip mogelijk. Dat is een kleurlaag over de originele lak die je ook weer kunt verwijderen. Zo lijkt het alsof je steeds met een nieuwe scooter rijdt!

 

Vergeet de Vespa accessoires niet!

Naast een Vespa Sprint kopen kun je ook kiezen uit een aantal aantrekkelijke Vespa accessoires. Bijvoorbeeld een beenkleed of een windkap om je in de winter ook lekker warm te houden en te beschermen door weer en wind. Een Vespa alarmsysteem zorgt ervoor dat andere mensen van jouw prachtige scooter afblijven. Wist je dat je zelfs vervangende Vespa merkstickers kunt kopen? Kijk snel in de webshop voor alle Vespa accessoires.

 

We hebben er lang op moeten wachten maar nu kunnen we gelukkig weer de Vespa Sprint kopen. Deze prachtige en machtige scooter behoort tot de beste scooters ook gemaakt, en je hebt via de online winkel een grote keuze aan modellen, en een nog grotere keuze aan opvallende kleuren.