Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Scooter leasen of terwijl scooter kopen op afbetaling

Een scooter koop je niet elke dag. Het is een behoorlijke investering en je zorgt uiteraard dat je de juiste keuze maakt door alle mogelijkheden te vergelijken. Als je snel wilt rijden op jouw nieuwe scooter maar niet meteen veel geld uit wilt of kunt geven is een scooter leasen misschien wel iets voor jou. Wat zijn de voordelen van een scooter leasen en kom jij in aanmerking?

 

Ga voor een luxer model

Als je een scooter wilt kopen zonder teveel geld uit te geven kan het zijn dat je kiest voor jouw tweede keus. Een goedkope scooter kan best goed zijn, maar duurdere modellen brengen in de loop der jaren minder onderhoudskosten met zich mee. Goedkoop is niet altijd duurkoop, maar met een scooter leasen kun je kiezen voor een luxer model dan je direct zou kunnen betalen.

 

Zorg dat je genoeg geld overhoudt voor onverwachte uitgaves

Als je precies genoeg geld op je bankrekening hebt staan voor een splinternieuwe scooter kun je die meteen bestellen. Maar als morgen de koelkast het begeeft heb je een probleem. Met een scooter leasen betaal je over een periode van 72 maanden. Dan hoef je niet de bankrekening leeg te plunderen.

 

Je kunt meteen genieten van jouw scooter

Je kunt blijven sparen tot je de scooter in één keer kunt betalen. Dan moet je uiteraard wel geduld hebben. Als je ook nog onderhoudskosten moet maken aan de oude scooter gooi je eigenlijk geld weg. Dan wordt een scooter leasen plotseling heel interessant. Je betaalt wel een rente, het is en blijft een lening uiteraard, maar je spaart misschien ook kosten uit op de oude scooter en dat is weggegooid geld.

 

Een scooter leasen

Om in aanmerking te komen voor een scooter leasen moet je een aanvraag indienen via de scootershop. Jouw gegevens worden vervolgens getoetst. Je mag geen schulden hebben, en je moet beschikken over een vast inkomen. Als de toetsing in orde is kun je het lease contract afsluiten. Let uiteraard goed op de voorwaarden van het lease contract en zorg ervoor dat je de termijnen netjes voldoet. Dan kun jij snel rijden op jouw nieuwe scooter!

http://www.scooterkopenonline.nl