Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Elektrische scooter leasen online

Er komen steeds meer elektrische scooters op de weg. Deze moderne scooters hebben veel voordelen ten opzichte van de modellen met benzinemotor. De prijs ligt wel een stuk hoger. Daarom kiezen veel mensen voor een elektrische scooter leasen. Dan spreid je de kosten over een langere periode. Zo hoef je niet langer te besparen om op een elektrische scooter te rijden. Waarom zou je overstappen op elektrisch? Hier zijn een aantal goede redenen:

 

Je kunt thuis de elektrische scooter opladen

Je hoeft niet meer een benzinestation in de buurt op te zoeken, je kunt de elektrische scooter gewoon thuis opladen. De actieradius, de afstand die je met één laadbeurt kunt afleggen is kleiner dan bij een benzinemotor, maar als je wilt kun je elke avond de scooter opladen. Voor stadsverkeer is de capaciteit ruim voldoende.

 

Elektrisch rijden is besparen

De aanschaf van een elektrische scooter is hoger dan een scooter die op benzine loopt. Als je kiest voor een elektrische scooter leasen merk je dat niet zo. Wat je wel zult merken is de besparing per kilometer omdat stroom goedkoper rijdt dan benzine. Je zult ook merken dat een elektrische motor minder onderhoud nodig heeft, dus je bespaart op onderhoudskosten. Ook spaar je het milieu omdat er veel minder schadelijke uitstoot is bij een elektrische scooter.

 

Elektrische scooter leasen

De aanschafprijs is voor velen de grootste hindernis om te nemen. Elektrische scooters zijn nou eenmaal duurder dan vergelijkbare scooters met benzinemotor. Dan wordt een elektrische scooter leasen heel erg interessant. Dan kun je meteen gaan rijden zonder meteen het volledige bedrag te betalen. Je betaalt dan elke maand enkele tientjes, en de gehele looptijd is 72 maanden. Om in aanmerking te komen voor een elektrische scooter leasen moet je wel eerst jouw kredietwaardigheid laten toetsen. Als je een vast inkomen hebt, en je hebt geen schulden mag dat geen probleem zijn. Informeer eens naar de mogelijkheden voor het leasen van een elektrische scooter.

Een elektrische scooter leasen staat gelijk aan kopen op afbetaling. De scooter is helemaal jouw eigendom, het is geen huurcontract. Vraag na of jij in aanmerking komt voor een elektrische scooter leasen en kies een scooter voor de toekomst!