Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Hoe werkt Schiphol shuttle service parkeren?

Goedkoop parkeren bij Schiphol? Dat kan! Met de shuttle service service heb je een goedkope manier om te parkeren. Het werkt namelijk zo: Je kunt de auto zelf parkeren, op een goedkope parkeerplek met de shuttle service, verder van de luchthaven. De shuttle service rondom Schiphol brengt je dan naar de vertrekhal, van waar de reis wordt vervolgd. Dit is voor zowel het kort parkeren als het lang parkeren voor een paar euro’s per dag. Gelet op de kosten is dit voor velen een ideale manier om te parkeren.

Van en naar de luchthaven

Shuttle service parkeren bij Schiphol is in de beide richtingen beschikbaar. Nadat je je voertuig hebt geparkeerd, maak je gebruik van de shuttle service naar de vertrekhal. En bij terugkomst staat de service alweer helemaal klaar om je terug te brengen naar je auto. Je moet alleen nog een klein stukje naar de auto lopen. De kosten betaal je bij de luchthaven zelf.

Kort parkeren en Lang parkeren

Wil je kort parkeren met een shuttle service bij Schiphol? Dan kun je je gewoon gaan naar een shuttle service parkeerterrein. Kort parkeren betekent 2 – 3 dagen. Ook goedkoop lang parkeren kan. Ook in dat geval is het verstandig om gebruik te maken van een parkeerterrein met shuttle service Schiphol. Bij het aangeven van de vertrek en aankomsttijd, loop je kans om speciale kortingen te krijgen. Er zijn genoeg bederijven die elkaar concurreren.

De shuttle service vertrekt bijvoorbeeld iedere 10 minuten of ieder kwartier. Lang hoef je dus niet te wachten. Je stapt in en kan vervolgens op tijd inchecken.