Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Fietsen en elektrische fietsen van premiumbikes.nl

Fietsen online verkopen kan iedereen, zo kun je heel gemakkelijk fietsen verkopen via websites als marktplaats, maar zorgen voor deskundig advies, snelle afhandeling voor de klanten en een goede service bieden is niet voor iedereen zomaar weggelegd. Een webshop die dit heel goed doet is premiumbikes, het is een webshop met een heel breed aanbod in fietsen. Zo verkopen ze herenfietsen, elektrische fietsen, damesfietsen, transportfietsen en zelfs bakfietsen. Naast een breed assortiment kun je er zeker terecht voor eerlijk advies op maat. Zo zul je dus altijd tevreden zijn met je aankoop, wist je dat premiumbikes naast een eerlijke prijs ook nog eens de beste is als we moeten spreken over service?

Premiumbikes klantenservice

Experts van de klantenservice zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en helpen je graag om de juiste fiets te kiezen. Alle soorten vragen kan de klantenservice van premiumbikes je snel beantwoorden, of het nou gaat om een vraag over de framemaat, de remmen, of de versnellingen, de kanjers van premiumbikes helpen je graag mee. Ze hebben namelijk allemaal een speciale opleiding gevolgd om jou de beste advies geven over het kopen van een fiets.

Zit je te twijfelen over meerdere typen fietsen? Of weet je niet welke fiets nou bij je past? Vindt je de kleur van de fiets heel belangrijk? Geen probleem, het enige wat je hoeft te doen is even contact op te nemen met de klantenservice van premiumbikes. Voordat je het weet heb je een splinternieuwe fiets in huis, dat komt namelijk door de snelle bezorging die de fietsenwinkel hanteert.

Enorme collectie fietsen

Op de fietsenwinkel van premiumbikes vindt je een enorme collectie van kwaliteit fietsen, elektrische fietsen en de beste merken. Zo zijn merken van Zonix, Batavus, BSP, Cortina en Popal allemaal in het assortiment. Je kunt snel shoppen voor een transportfiets, een damesfiets, tot hele comfortabele fietsen. Je kunt dus precies vinden waar je naar opzoekt bent.