Design publish
Image default
Groothandel

Voor de beste horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven moet je hier zijn!

EKS is een bedrijf dat is gespecialiseerd in koffiemachines en koffie. Het bedrijf dat is gevestigd in Dongen, levert zijn producten in een groot gedeelte van Brabant. Het bedrijf levert koffiemachines voor thuis of op kantoor, maar ook voor een horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven kun je er terecht. Zo kunnen je gasten genieten van een heerlijk bakje échte koffie. Bovendien heeft de horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven een ruime keus uit verschillende soorten koffie.

Basis Barista Training

Naast koffiemachines en koffie van topkwaliteit, is het belangrijk dat de koffie er ook een beetje leuk uitziet. Dit draagt op een positieve manier bij aan de ervaring van de klanten. Gelukkig kun je bij EKS terecht voor een Basis Barista Training, waar je alle kneepjes van het vak leert wat betreft het opschuimen van melk. Je leert crèmige, egale melkschuim te maken. Als je wilt kun je ook leren om leuke vormpjes in de koffie te maken door middel van de melk.

Het bedrijf

EKS is in 1992 opgericht. De medewerkers staan altijd voor je klaar en geven je uitgebreid advies. Dit advies is altijd onafhankelijk en betrouwbaar. EKS zal nooit producten proberen aan te smeren waar het alleen zelf beter van wordt. Ook met vragen en klachten kun je altijd bij het bedrijf terecht. EKS zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van de juiste horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven.

De service

Bij EKS wordt er alles aan gedaan zodat jij met het perfecte product de deur uitloopt. Zo krijg je uitgebreid de tijd om de verschillende soorten koffie te proeven. Bovendien biedt het bedrijf een extra service, namelijk een onderhoudsservice. Als je koffiemachine ondanks de goede kwaliteit toch stuk gaat, komt EKS het probleem zo snel mogelijk oplossen. Als dat niet lukt, kun je tijdelijk gebruikmaken van een vervangend apparaat.

https://www.ekskoffie.nl/