Design publish
Image default
Horeca

Presenteer uw topproducten in een mooie gebaksvitrine

Als u een trotse banketbakker of patissier bent, dan wilt u dat wat u maakt natuurlijk laten zien aan uw klanten. Een gebaksvitrine leent zich daar bij uitstek voor. U kunt deze plaatsen in uw winkel zodat u direct uit de vitrine uw lekkernijen kunt verkopen. De klant ziet wat hij koopt en kan zelf aanwijzen wat hij of zij wil hebben. U kunt er handige kaartjes bij plaatsen zodat de klant weet welk product er gekocht wordt en wat de prijs is. Zo hoeft u niet bij alles wat te koop wordt aangeboden uitleg te geven. U kunt het gebak soort bij soort zetten, dit maakt het voor klanten overzichtelijker en makkelijker kiezen.

Uw bistro of lunchroom overzichtelijk inrichten is nu heel makkelijk

Als u een lunchroom, bistro of koffiehuis heeft dan wilt u natuurlijk iets lekkers bij de koffie serveren. Of het nu zelfgebakken appeltaart is of heerlijk gebak van de bakker verderop in de straat, met een gebaksvitrine presenteert u het lekkers op een aantrekkelijke manier. Als u naast koffie en thee ook koele dranken serveert dan kunt u deze plaatsen in een display koelkast. Dat is voor de klant een stuk overzichtelijker dan een bord aan de muur. U kunt in zo een luxe display koelkast het assortiment ook eenvoudig wijzigen zonder dat een bord met het assortiment helemaal moet worden aangepast.

Kies voor topkwaliteit in uw bedrijf

Bent u op zoek naar een mooie en overzichtelijke gebaksvitrine? Of wilt u uw gekoelde producten mooi presenteren in een display koelkast? Bekijk dan het assortiment van Koopsretail. Zij hebben een ruim assortiment dat u direct online kunt bestellen. U kunt bij hen uiteraard ook terecht voor uitgebreid advies als u nog niet precies weet welke koelkast of vitrine voor uw bedrijf de beste keuze is. Daarnaast kunt u ook rekenen op uitstekende service. Bekijk het complete productaanbod in webshop van Koopsretail.

Gerelateerde artikelen

Een bruiloft vieren doe je op deze feestlocatie vlak bij Ede

Probeer cateringbedrijf Groningen

Zeker weten goed cateringbedrijf in Hengelo