Design publish
Image default
Horeca

Presenteer uw topproducten in een mooie gebaksvitrine

Als u een trotse banketbakker of patissier bent, dan wilt u dat wat u maakt natuurlijk laten zien aan uw klanten. Een gebaksvitrine leent zich daar bij uitstek voor. U kunt deze plaatsen in uw winkel zodat u direct uit de vitrine uw lekkernijen kunt verkopen. De klant ziet wat hij koopt en kan zelf aanwijzen wat hij of zij wil hebben. U kunt er handige kaartjes bij plaatsen zodat de klant weet welk product er gekocht wordt en wat de prijs is. Zo hoeft u niet bij alles wat te koop wordt aangeboden uitleg te geven. U kunt het gebak soort bij soort zetten, dit maakt het voor klanten overzichtelijker en makkelijker kiezen.

Uw bistro of lunchroom overzichtelijk inrichten is nu heel makkelijk

Als u een lunchroom, bistro of koffiehuis heeft dan wilt u natuurlijk iets lekkers bij de koffie serveren. Of het nu zelfgebakken appeltaart is of heerlijk gebak van de bakker verderop in de straat, met een gebaksvitrine presenteert u het lekkers op een aantrekkelijke manier. Als u naast koffie en thee ook koele dranken serveert dan kunt u deze plaatsen in een display koelkast. Dat is voor de klant een stuk overzichtelijker dan een bord aan de muur. U kunt in zo een luxe display koelkast het assortiment ook eenvoudig wijzigen zonder dat een bord met het assortiment helemaal moet worden aangepast.

Kies voor topkwaliteit in uw bedrijf

Bent u op zoek naar een mooie en overzichtelijke gebaksvitrine? Of wilt u uw gekoelde producten mooi presenteren in een display koelkast? Bekijk dan het assortiment van Koopsretail. Zij hebben een ruim assortiment dat u direct online kunt bestellen. U kunt bij hen uiteraard ook terecht voor uitgebreid advies als u nog niet precies weet welke koelkast of vitrine voor uw bedrijf de beste keuze is. Daarnaast kunt u ook rekenen op uitstekende service. Bekijk het complete productaanbod in webshop van Koopsretail.