Design publish
Image default
Horeca

Een bruiloft vieren doe je op deze feestlocatie vlak bij Ede

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Ede? Dan is Partycentrum Floor in Lunteren wellicht een goede optie. Deze locatie voor feesten en partijen heeft een lange geschiedenis en staat al meer dan 250 jaar lang en zeven generaties bekend om haar gastvrijheid en gemoedelijkheid. Dit partycentrum is een echt begrip binnen de regio en biedt allerlei mogelijkheden aan voor het organiseren van diverse feesten en partijen. Wilt u een onvergetelijke bruiloft organiseren op een feestlocatie in de omgeving van Ede met een rijke geschiedenis? Dan moet u dit partycentrum eens bekijken!

Een feestavond die compleet is afgestemd op uw wensen

Partycentrum Floor is gevestigd in Lunteren en ligt vlak bij Ede. Het partycentrum is goed toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over een ruime, eigen parkeerplaats. Voor uw gezelschap is deze locatie dan ook uitstekend te bereiken. Voor uw bruiloft heeft u diverse opties om een heerlijke feestavond te organiseren. De locatie biedt ruimte aan maximaal 220 personen, zodat u er met een groot gezelschap terecht kunt. Wilt u een dj, band of andere act tijdens de feestavond? Dan regelen de medewerkers dit graag voor u. Ook organiseren ze een proostmoment met champagne en/of een heerlijk diner. Geef uw wensen voor uw bruiloft door aan deze feestlocatie in Lunteren, vlak bij Ede, en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over het organiseren van een bruiloft op deze locatie?

Wilt u een bruiloft bij deze feestlocatie vlak bij Ede organiseren? Dan neemt u contact op met een van de medewerkers om uw reservering te bespreken en uw wensen door te geven. Vervolgens helpen ze u een onvergetelijke feestavond te organiseren. Het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Zo geeft u met een gerust hart de organisatie uit handen. Voor een fantastisch feest, receptie of diner schakelt u daarom Partycentrum Floor in!

https://www.partycentrumfloor.nl/