Design publish
Image default
Groothandel

De juiste bandopwinder voor uw rolluik kiezen

Rolluiken zorgen ervoor dat het ´s nachts donker is en op hete zomerdagen zorgen ze ervoor dat het heerlijk koel blijft binnen. Het is vervelend wanneer u te maken heeft met een kapotte bandopwinder voor uw rolluik of een kapotte rolluikmotor. U wilt het kapotte onderdeel graag zo snel mogelijk vervangen. Hiervoor kunt u terecht bij Shadowparts. In deze webshop koopt u de onderdelen los. Voordat u een aankoop doet is het belangrijk om te weten welke bandopwinder of rolluikmotor u nodig heeft.

Het formaat en gewicht van uw rolluiken

Bandopwinders zijn geschikt voor verschillende lengtes en formaten rolbanden. Daarom is het belangrijk om te weten wat het formaat van uw rolluiken is en hoe groot de bandopwinder van het rolluik moet zijn om goed te functioneren. Een goede manier om hierachter te komen, is door de kapotte bandopwinder van uw rolluik als voorbeeld te nemen. Een specialist van Shadowparts kan u hierbij ook helpen wanneer u het formaat en gewicht van uw rolluiken aangeeft.

Ook voor een elektrisch rolluik kunt u in deze webshop terecht

Het is afhankelijk van uw rolluiksysteem welk onderdeel u nodig heeft. Bij een elektrisch rolluiksysteem kunt u een nieuwe rolluikmotor nodig hebben. Bij het kopen van een rolluikmotor is het belangrijk dat u de benodigde kracht weet. Wanneer u dit weet, is het bestellen van een nieuwe rolluikmotor bij Shadowparts zeer eenvoudig.

Ontvang uw onderdelen snel

Wanneer u schade heeft aan uw rolluiken is het in de meeste gevallen gelukkig niet nodig om de rolluiken geheel te vervangen, maar volstaat een nieuw onderdeel. Bij Shadowparts koopt u losse onderdelen om de schade aan uw rolluik te verhelpen, zoals een bandopwinder of een rolluikmotor. Shadowparts heeft een ruim assortiment aan  onderdelen voor rolluiken, maar ook voor zonneschermen en andere screens. U bestelt en betaalt gemakkelijk online en binnen twee werkdagen heeft u de nieuwe onderdelen in huis. Zo kunt u het probleem snel verhelpen!