Design publish
Image default
Groothandel

Machinale stelvoetjes

Als u zelf in de conveyor- of machinebouw zit en u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige stelvoetjes, dan is Caldic Techniek waar u naar zocht. Zij zijn specialist als het aankomt op de aandrijf- en generatortechniek en hebben goede stelvoetjes voor vrijwel elk soort machine! Caldic Techniek heeft jarenlange ervaring en opgedane kennis en daardoor hebben zij de oplossing voor ieder technisch vraagstuk! 

Verbeter uw machine met deze voetjes

Geen goede stelvoetjes onder een machine doet erg af aan de werking van uw machine. Het is een onmisbaar onderdeel, want de machine wordt door deze voetjes gedragen. Als u beschikt over grote en zware machines, is het erg belangrijk dat u stevige en juiste stelvoetjes hieronder heeft. Dit is tevens wel zo veilig voor uw medewerkers die de machine bedienen. Bij Caldic Techniek heeft u de keuze uit een ruim en divers aanbod machinevoeten. U hoeft dus niet bang te zijn dat u bij hen niet de juiste stelvoet gaat vinden voor uw machine. Ze hebben zowel kunststof als rvs-stelvoeten en ze zijn allemaal in verschillende maten verkrijgbaar. Deze specialisten verzekeren u altijd van de beste kwaliteit, want de producten voldoen aan de hoge eisen van FDA. Dit houdt in dat ze hygiënisch en veilig zijn, waardoor u niet hoeft te vrezen dat er ongelukken op de werkvloer gebeuren en u een claim krijgt.

Maak een account aan en bestel een geschikte machinevoet

Als u een account aanmaakt bij deze specialist, kunt u meteen uw geschikte machinevoet bestellen. Het fijne aan dit account is dat u meteen een 3D-weergave krijgt van wat u wilt bestellen. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat u het verkeerde bestelt. Ook garanderen ze hoge kwaliteit, uit voorraad leverbaar en een snelle levering. Het kan dus goed zijn dat u de volgende dag uw stelvoetjes al onder uw machine kunt monteren! Voor vragen of advies staan deze specialisten uiteraard voor u klaar. Neem in dit geval contact op door een mail te sturen of te bellen. Deze gegevens vindt u op de website van Caldic Techniek.