Design publish
Image default
Bedrijven

Uw jaarlijkse onderhoud en apk-keuring bij een betrouwbaar autobedrijf in Houten

Wanneer het weer tijd is voor de jaarlijkse apk-keuring bent u daar waarschijnlijk voor op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Houten en omgeving. U hoeft niet meer verder te zoeken want Autobedrijf Nieuwenhuijsen staat al meer dan 30 jaar bekend om de kwaliteit en de service die ze leveren. Hier kan op professionele wijze de apk-keuring worden uitgevoerd. Ook kunt u uw autobedrijf in Houten uw zomerbanden laten omwisselen voor winterbanden. De omgewisselde banden waar u dan op dat moment niet mee rijdt worden in het bandenhotel van het autobedrijf opgeslagen tot het volgende seizoen.

Gespecialiseerd in het inbouwen van lpg-installaties

Overweegt u om de overstap te maken naar autogas? Dan kunt u bij dit autobedrijf in Houten terecht voor advies en het inbouwen van een lpg-installatie. Het autobedrijf heeft zich gespecialiseerd in alles wat met autogas te maken heeft. De lage CO2-uitstoot is een van de grote voordelen van een lpg-installatie, daarom kiezen vooral eigenaren van oldtimers ervoor om op autogas over te stappen. En lpg is veel voordeliger dan benzine of diesel, wat u ook flink in de brandstofkosten zal schelen. Heeft u al een lpg-installatie? Dan kunt u het onderhoud van de installatie hier professioneel laten uitvoeren. De service is ook helemaal top want als u een lpg-installatie laat installeren in uw auto, biedt het autobedrijf in Houten een exclusieve haal- en brengservice en krijgt u ook nog eens een gratis leenauto tot uw beschikking.

 

Uw adres voor occasions of het installeren van een lpg-installatie

Autobedrijf Nieuwenhuijsen staat in Houten en omgeving garant voor kwaliteit en maakt deel uit van Bosch Car Service. De monteurs kunnen overweg met alle automerken, ook wanneer u een autogasinstallatie wilt laten inbouwen. En wil u geen lpg-installatie laten inbouwen, maar bent u op zoek naar een occasion? Dan kunt u terecht bij de showroom van dit autobedrijf in Houten waar u diverse mooie occasions vindt.