Design publish
Image default
Groothandel

Voor tegels en andere bouwmaterialen is dit dé specialist voor u

Heeft u bouwmaterialen nodig voor uw doe-het-zelf project, of wilt u de vloer of wand van uw keuken, badkamer of woonkamer betegelen? Dan is Van Noort BV dé specialist voor u. Deze winkel heeft een groot assortiment met allerlei materialen die u als doe-het-zelver vast goed kunt gebruiken bij uw klussen in uw huis en tuin. En er zijn ook twee showrooms om te bezoeken voor het opdoen van inspiratie en waar u ziet hoe deze materialen er in de praktijk uit kunnen zien. Deze specialist in bouwmaterialen is gevestigd in de buurt van Rotterdam (Zuidland) en maakt iedere klusser en doe-het-zelver ongetwijfeld direct enthousiast.

Alles bij één specialist

Het grote voordeel waarvan u profiteert als u met deze specialist verder gaat is dat u waarschijnlijk in een keer klaar bent. De bouwmarkt heeft een groot assortiment met grove bouwmaterialen, ijzerwaren, gereedschappen, kant-en-klare materialen (deuren, buizen, kozijnen, radiatoren, et cetera), elektra en sleutels. Heeft u inspiratie nodig? Dan is er de showroom van de bouwafdeling, waar u bijvoorbeeld kunt zien hoe een bepaalde gevelbekleding uitkomt en hoe de kasten eruitzien als ze zijn opgebouwd. Wanneer u nabij Rotterdam bent, dan is een bezoekje aan deze specialist zeker een aanrader.

Ook voor tegels is dit de winkel bij uitstek

Heeft u tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer of keuken? Dan zal het assortiment van Van Noort BV u vast blij verrassen. Er zijn meer dan 1000 wandtegels om uit te kiezen en meer dan 200 vloertegels. Deze tegels vindt u in de grote tegelkasten. In de showroom van meer dan 1000 vierkante meter zijn ook 15 keuken- en 20 badkameropstellingen om te bekijken en inspiratie op te doen. En wanneer u alles liever vanuit uw eigen woning bekijkt, dan is er de Tegelviewer waarmee u meer dan 2000 tegels kunt bekijken, toepassen en uitproberen voordat u ze koopt.