Design publish
Image default
Eten en drinken

De lekkerste broodjes bestel je online

Als onderdeel van de dagelijkse sleur geven we vaak geen prioriteit aan onze voedingsbehoeften. Professionals vallen voortdurend terug op fastfood opties terwijl ze deelnemen aan de ratrace voor succes. De meeste mensen hebben niet genoeg tijd om voor zichzelf een gezonde maaltijd te koken. Als gevolg daarvan wordt het grootste deel van de beroepsbevolking blootgesteld aan voedsel met een lage voedingswaarde. Dit tast automatisch de gezondheid van de werknemers aan en verlaagt bijgevolg de productiviteit. Geloof het of niet, maar werkgevers hebben de kans om deze situatie recht te zetten. Werkgevers worden geacht zorg te dragen voor het fysieke en mentale welzijn van hun werknemers. Als werkgever hebt u de macht om te garanderen dat uw personeelsleden elke dag dat ze op het werk komen minstens één voedzame maaltijd eten.

Lunchlevering op de werkplek

Voorbij zijn de dagen dat werkgevers slechts een minimale maaltijdvergoeding betaalden aan hun werknemers. In een poging om gezonder eten en een betere productiviteit te stimuleren, kiezen de meeste organisaties voor lunch laten bezorgen op de werkplek. Bedrijven die lunchpakketten op de werkplek bezorgen, zijn populair geworden nu steeds meer bedrijven zich richten op het welzijn van hun werknemers. De meeste bedrijven gaan een B2B-relatie aan met leveranciers van lunchpakketten.

3 redenen om te kiezen voor lunchbezorging op de werkplek

Soms zijn de meest elementaire voordelen op kantoor de leukste. Iedereen krijgt wel eens honger, en de meeste mensen vinden het fijn als hun werkplek hen van eten voorziet. Zoals velen het zouden zeggen, is eten een soort liefdestaal.

Lees verder voor drie belangrijke redenen waarom bedrijven een lunchpakket voor hun werknemers zouden moeten aanbieden.

1. Het creëert een betere werkomgeving

Een team dat samen eet, blijft samen. Een gratis maaltijd is moeilijk te overtreffen als het gaat om het samenbrengen van een diverse groep mensen. Samen maaltijden delen is een van de snelste methoden voor elke groep om hechte vriendschappen te smeden en mensen buiten hun teams en afdelingen te ontmoeten.

Stel u voor dat u elke dag verrukkelijke, kant-en-klare maaltijden levert op de werkplek van uw medewerkers. Terwijl iedereen al uitkijkt naar de lunch, heeft u de kans om het nog leuker te maken. U kunt een aangename werkomgeving voor uw bedrijf creëren door uw werknemers een heerlijke lunch te serveren.

2. Gelukkigere, gezondere en productievere werknemers

Door de lunch op de werkplek te bezorgen, kunt u uw personeel veel tijd besparen. Het garandeert hen een bevredigende maaltijd en verhoogt hun productiviteit, terwijl ze zich over één ding minder zorgen hoeven te maken. Bovendien worden werknemers ontmoedigd om de werkplek te verlaten om elders te gaan lunchen, waardoor uw bedrijf tijd bespaart. U doet meer dan alleen de honger van uw werknemers stillen wanneer u gratis maaltijden op het werk aanbiedt. U elimineert een belangrijke bron van afleiding.

Als werkgever zou u het beste moeten willen voor al uw werknemers en zou u de kans daartoe moeten aangrijpen. Ze krijgen de voeding die ze nodig hebben om de dag door te komen als er op het werk een gezonde lunch wordt aangeboden.

Uw medewerkers zullen gelukkig zijn als ze met plezier naar hun werk komen en in goede gezondheid verkeren. De beste werknemers zijn diegenen die tevreden zijn, omdat ze beminnelijker, loyaler en productiever zijn. Aangezien de werknemers van uw bedrijf er elke dag veel tijd doorbrengen, moet de werkplek een positieve sfeer hebben.

3. Beter bedrijfsimago

Volgens LinkedIn voelde meer dan 55% van de respondenten zich meer gewaardeerd door hun werkgever als hun werkgever eten op de werkplek ter beschikking stelde. De huidige werksfeer wordt steeds wantrouwend, maar daar kunt u voor uw bedrijf een einde aan maken. U komt over als een vriendelijke werkgever als u veel moeite doet om uw personeel te voeden terwijl zij lange uren voor u maken. U zult meer sollicitanten voor uw bedrijf aantrekken en daardoor minder werknemers verliezen.