Design publish
Image default
Eten en drinken

Deze drankenservice kent geen nee

Er is geen drankenservice waar je zoveel keuze hebt als bij Drankenservice André Knol uit Almelo. Zij hebben het grootste aanbod gedistilleerde dranken uit de regio en bieden hun waren zowel in de slijterij als online aan. Dat betekent dat iedereen toegang heef tot dit enorme assortiment. Je kunt dit bekijken in de winkel en samen met een medewerker een keuze maken. Of je doet dat online, in je eigen tijd en op je eigen tempo. Wat je keuze ook is, van nee heeft deze drankenservice nog niet gehoord. Want zelfs als je tussen de duizenden flessen jouw drank niet vindt, dan kun je ze dat laten weten en bestellen ze het alsnog voor je.

Wat wordt er aangeboden?

Als je naar de webwinkel van deze drankenservice in Almelo gaat, dan zie je direct dat het assortiment (malt)whisky’s enorm is. Ze bieden namelijk meer dan 500 opties aan, allemaal op voorraad en snel in huis. Ben je eerder een liefhebber van jenever of van likeur? Ook dan zal je niet worden teleurgesteld en zijn er voldoende opties om uit te kiezen. Misschien ben je iemand die graag diners organiseert en daar een lekkere wijn of port bij wil serveren. Ook dan is er aan keuze geen tekort. En iedereen die van speciaalbiertjes houdt, kan bij deze drankenservice ongetwijfeld een aantal exemplaren vinden om de verzameling mee uit te breiden. Zo heb je voor elke gelegenheid een biertje beschikbaar.

Huur een tap of stel een relatiegeschenk samen

Ben jij een (werk)feestje aan het organiseren? Dan is het als je veel gasten verwacht wel handig als je een tapinstallatie hebt. Drankenservice André Knol heeft ook een kleine verhuurservice, met onder andere tapinstallaties, koffiezetapparatuur en glaswerk. Alles wat je nodig hebt om er een succesvolle bijeenkomst van te maken. Een laatste dienst die deze drankenservice aanbiedt, is het samenstellen van unieke relatiegeschenken. Jij geeft aan wat je wilt geven en zij pakken het schitterend in.