Design publish
Image default
Mode en Kleding

Maak kennis met Gran Sasso: Het eersteklas Italiaanse kledingmerk

Als het om mode gaat, wordt Italië vaak geprezen als de grondlegger van hoogwaardige kleding. Dankzij wereldberoemde merken als Armani, Dolce & Gabbana en Prada heeft het land een reputatie opgebouwd voor het produceren van kleding die zowel stijlvol als goed gemaakt is. Maar er is één Italiaans kledingmerk dat vaak onder de radar blijft, ondanks zijn indrukwekkende afkomst: Gran Sasso.

 

Gran Sasso is een familiebedrijf dat sinds 1952 hoogwaardige herenkleding maakt. Het bedrijf is opgericht door Livio Pilotti, die van zijn vader de kneepjes van het vak leerde voordat hij voor zichzelf begon. Tegenwoordig wordt Gran Sasso geleid door Pilotti’s zoon Stefano, die zijn vaders streven naar kwaliteit en innovatie heeft voortgezet.


gran sasso

Het geheim van het succes van Gran Sasso is eenvoudig: ze gebruiken alleen de beste materialen die beschikbaar zijn. Al hun kleding wordt gemaakt van 100% extrafijne Merino wol, die algemeen wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit wol op de markt. Deze luxe stof is niet alleen ongelooflijk zacht en comfortabel, maar ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Dat betekent dat je jarenlang van je Gran Sasso kleding kunt genieten.

 

Naast hun inzet voor kwaliteitsmaterialen heeft Gran Sasso ook een indrukwekkend oog voor detail. Elk kledingstuk is vakkundig op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm, en alle overhemden van het merk zijn voorzien van een kraag om de hele dag een scherpe look te garanderen. Bovendien zijn hun truien voorzien van met de hand afgewerkte knopen en verstevigde stiksels in de naden om te voorkomen dat ze na verloop van tijd uit vorm raken. Het is deze aandacht voor detail die Gran Sasso onderscheidt van andere merken.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige, stijlvolle kleding die de tand des tijds zal doorstaan, dan hoef je niet verder te kijken dan Gran Sasso. Dit eersteklas Italiaanse merk biedt alles wat je maar kunt wensen op het gebied van kleding, van luxueuze materialen tot onberispelijk kleermakerswerk. En het beste van alles is dat hun kleding verrassend betaalbaar is gezien het niveau van vakmanschap dat erin zit. Dus als je de volgende keer op zoek bent naar nieuwe kleding, probeer Gran Sasso dan eens – je zult niet teleurgesteld zijn.