Design publish
Image default
Aanbiedingen

5 modellen fluwelen ribbroeken

Fluwelen ribbroeken zijn dit seizoen helemaal in, en met reden! Ze zijn comfortabel, stijlvol en kunnen, afhankelijk van de gelegenheid, op of afgekleed worden. Maar met zoveel verschillende modellen op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke je moet kiezen. Hier zijn 5 fluwelen ribbroeken die je stijl zeker zullen verbeteren.

De Relaxed Fit Velvet Rib Pant

Deze broek is perfect voor een casual dagje uit of het doen van boodschappen. Ze zijn comfortabel en zien er geweldig uit met een paar sneakers of slip-on schoenen. Je kunt hem ook aankleden met een blazer of vest voor een meer samengestelde look.

De Slim Fit Velvet Rib Pant

Deze broek is iets getailleerder dan de relaxed fit broek, maar nog steeds even comfortabel. Hij ziet er geweldig uit met hakken of laarsjes voor een avondje uit in de stad. Je kunt hem ook combineren met een dikke trui of coltrui voor een meer casual look.

De Wide Leg Velvet Rib Pant

Deze broek is ultra-stijlvol en kan, afhankelijk van de gelegenheid, omhoog of omlaag gekleed worden. Voor een gekledere look combineer je hem met hakken en een blouse. Voor een meer casual look combineer je hem met een T-shirt en sneakers. Hoe dan ook, in deze broek zul je zeker de aandacht trekken!

De High Waisted Velvet Rib Pant

Deze broek is zowel stijlvol als flatterend. Je kunt hem omhoog of omlaag dragen, afhankelijk van de gelegenheid. Voor een gekledere look combineer je hem met hakken en een blouse. Voor een meer casual look combineer je hem met een T-shirt en sneakers. Hoe dan ook, in deze broek zul je zeker de aandacht trekken!

De Cropped Velvet Rib Pant

Deze broek is perfect om je leuke schoenen te laten zien! Afhankelijk van de gelegenheid kun je hem omhoog of omlaag dragen. Voor een gekledere look combineer je hem met hakken en een blouse. Voor een meer casual look combineer je hem met een T-shirt en sneakers. Hoe dan ook, in deze broek zul je zeker de aandacht trekken!

Verschillende mogelijkheden

Fluwelen ribbroeken zijn beslist een van de grootste trends van dit seizoen. Maar met zoveel verschillende modellen op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke je moet kiezen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van velvet rib flared broek? Neem dan een kijkje op FLRD.nl!

https://flrd.nl