Design publish
Image default
Mode en Kleding

Vijf sneakers die niet mogen ontbreken in je garderobe

Vijf sneakers die niet mogen ontbreken in je garderobe

Op zoek naar nieuwe sneakers? Deze vijf mogen absoluut niet in je garderobe ontbreken. Van de standaard witte New Balance sneakers tot de iconische Golden Goose sneakers voor dames. De ene sneaker is de ander niet. Hier vijf favorieten op een rijtje.

Sneaker 1: Witte New Balance sneaker

New Balance heeft veel hippe sneakers, maar de witte 530 unisex sneaker doet ons denken aan klassieke hardloopschoenen. Deze sneaker is hip en sportief. Kan zowel onder een pak gedragen worden als een sportoutfit. Een basic item dat niet mag ontbreken in je schoenenkast.

Sneaker 2: Ga voor goud met Asics

De unisex sneaker GEL-KAYANO 14 van Asics is uniek door de gouden lijnen over de schoen. Net weer wat gewaagder dan de New Balance sneaker. Een witte sneaker mag natuurlijk nooit ontbreken in je kast, maar deze zou een perfecte aanvulling te zijn om in een unieke outfit voor de dag te komen. Geen schoen voor iedere dag, maar wel een schoen om de show te stelen.

Sneaker 3: Golden Goose sneaker

Golden Goose sneakers staan bekend om hun imperfectie. Glitter, faux-fur en de iconische ster brengen je terug naar het verleden. Perfectie is ook maar saai toch? Deze schoenen ogen als een ansichtkaart, eentje met een verhaal. De sneakers zijn tijdloos door hun vintage en hippe look. Geen alledaagse sneaker, maar wel eentje waarmee je een outfit compleet kan maken.

Sneaker 4: Mercer

Deze stoere sneaker is volledig gemaakt van gerecycleerde materialen. De platte veters van gewaxt katoen en zeefgedrukte zilveren details maken deze sneaker uniek in z’n soort. Combineer met blauwe en rode kleding, zoals een joggingbroek en blazer of spijkerbroek en trui. 

Sneaker 5: Groene sneaker van Axel Arigato 

Deze Axel Arigato sneaker is met €320 wat aan de prijs, maar dat is ook niet gek voor wat je ervoor terugkrijgt. Het merk werd gelanceerd met één hoofddoel: het nu omarmen en streven naar morgen. Axel Arigato legt in hun designs de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en een lange levensduur.

 

 

https://www.bylotte.nl/brands/golden-goose/