Design publish
Image default
Hobby en vrije tijd

Drukknopen van Ritom Shop

Ritom Shop specialiseert zich in leer en fournituren. Drukknopen zijn heel belangrijk voor het afbinden van uw garen. De drukknopen bij Ritom Shop zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit leer en zijn allen vernikkeld/zilverkleurig.

 

Uiterlijk van de knopen

Deze knopen van hoge kwaliteit zijn gemaakt van een leren bandje in de kleur bruin. Deze prachtige drukknoopjes zijn vernikkeld en zijn daarmee zilverkleurig. Het staal is vernikkeld zodat dit niet geoxideerd kan worden. De uiteinden van de leren bandjes bevatten een dichte bovenkant. Deze knoopjes hoeven nergens meer op genaaid te worden, alleen het leren bandje hoeft ergens op bevestigd te worden. De knopen kunnen op zowel een dunne als op een dikke stof worden bevestigd wat het gebruik ervan vergemakkelijkt. 

Werkwijze 

Aan de ene kant van het leren bandje zit de veer, en aan de andere kant van het bandje zit het balletje. U drukt het balletje eenvoudig in de veer en weer los. Hij zit goed vast, maar gelukkig is het leer van een sterk materiaal en kunt u ze ook rustig weer los trekken. 

Afmetingen en prijs

De knopen van Ritom Shop zijn verkrijgbaar met een diameter van 12,5 mm en 14 mm. Beide zijn leverbaar per 100 of per 1000 stuks. Bij de drukknopen van 14 mm betaal je voor een levering per 100 14,10 euro incl. btw. Bij een levering van 1000 stuks is dit 94,02 euro incl. btw. Bij de drukknopen van 12,5 mm betaal je voor een levering van 100 stuks 14,10 euro incl. btw, en bij een levering van 1000 stuks 94,02 euro incl. btw.