Design publish
Image default
Woningen

Luiken op maat de praktische sfeermaker in iedere woning

Luiken op maat werken verduisterd, isoleert en het geeft ook nog eens een prachtige luxe uitstraling.  Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van luiken op maat. Wij hebben een breed standaard assortiment, maar hier wijken wij ook graag van af. Zo kunt u luiken op maat laten maken en afgestemd naar uw persoonlijke wensen.

Luiken op maat voor binnen

Onze luiken worden toegepast voor ramen en deuren. Als u onvoldoende inbouwruimte of uitstekend raambeslag heeft, zijn luiken ook gewoon mogelijk. Er wordt dan een ‘voorzet’ kozijn gemaakt waarin de luiken worden opgehangen. Aflakken is mogelijk in bijna iedere denkbare kleur. Wij betrekken onze lakken bij een gespecialiseerde verfgroothandel die een groot assortiment verven levert. Standaard worden de luiken op maat van MDF gemaakt, dit materiaal is gemakkelijk te bewerken en trekt niet krom. Het is echter ook mogelijkheid om luiken op maat van massief hout te laten maken. U kunt denken aan bijvoorbeeld eiken of grenen. Het nadeel van massief hout, dat het kan gaan ‘werken’.

Maatwerk raamluiken

Raamluiken voor de ramen buiten zijn niet alleen een aanvulling voor de uitstraling van uw woning, maar ze hebben ook wel degelijk belangrijke functies. De luiken op maat kunnen zorgen voor extra veiligheid, comfort en privacy. Met raamluiken voor het raam van uw woning bespaart u ook energie! Tevens beschermen ze tegen de veel verschillende weersinvloeden in ons land. De luiken op maat beschermen en isoleren tegen de verschillende weersinvloeden zoals fel zonlicht en koude wind. Hierdoor blijft uw pand in de zomer langer koel en in de winter langer warm. Waardoor u dus bespaart op uw energierekening doordat u op een efficiëntere manier uw airconditioning of verwarming gebruikt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een vrijblijvend contact op.