Design publish
Image default
Telefonie

Alles wat je moet weten over de iPhone 11

Er is een nieuwe iPhone gereleased door Apple. Dit is de iPhone11. Niet alleen de camera’s zijn verbeterd, ook de batterijduur is verbeterd. Dit vernieuwede model beschikt over twee camera’s en de scherpe prijzen beloven veel goeds! Maar hoe is de batterij precies verbeterd? En hoe zijn de camera en het beeldscherm dan verbeterd?

 

Batterijduur iPhone

Uit recent onderzoek blijkt dat het nieuwe iPhone model, de iPhone 11, nu een batterij heeft van 3.110 mAh. Dat is een mooie verbetering ten opzichte van de iPhone XR, die over 2.942 mAh beschikt. Je kunt nu langer naar je favoriete films en series kijken. En dat op één batterij!

 

Beeldscherm iPhone 11 vs Samsung Galaxy S10

De iPhone 11 heeft net zoals de Samsung Galaxy S10 een 6,1 inch scherm. Het verschil is dat het scherm van de iPhone 11 een LCD-display heeft en de S10 een oled display. Om je een idee te geven van de specificaties van het beeldscherm van de iPhone 11, gaan we het scherm vergelijken met die van de Samsung Galaxy S10. De resolutie van de iPhone 11 blijft wel 1792×828 pixels en de pixeldichtheid is 326 pixels per inch. De resolutie van het scherm van de Samsung S10 is 3040×1440 met een pixeldichtheid van 540 pixels per inch. Het is dus belangrijk dat je je smartphone beschermt met een Samsung Galaxy S10 smartphonehoesje die het verdiend.

 

 

Resolutie camera

Apple plaatst voor de eerste keer twee camera’s op een toestel van 6,1 inch. De nieuwe iPhone 11 heeft een dubbele camera. De iPhone XR heeft één camera, waarbij softwarematig  de portretmodus geactiveerd wordt. Bij de iPhone 11 is dat nu niet meer het geval. Beide camera’s hebben 12 megapixels. Hierdoor zijn er meer effecten en mogelijkheden. Zo is nu optisch zoomen een optie. Met de wide-angle lens kun je bredere foto’s maken dan voorheen mogelijk was. Er is ook een nieuwe nachtmodus. De portretfunctie biedt nu ondersteuning voor het maken van foto’s van dieren. Hiermee kunnen mooiere foto’s gemaakt worden in het donker. Bescherm het met een iPhone 11 telefoonhoesje die het verdient.

https://www.telefoonhoesje.nl/Alle-iPhone-11-Pro-hoesjes

Gerelateerde artikelen

Waarom heb je een telefoonhoesje nodig?

3CX Cloud dé oplossing voor velen