Design publish
Image default
Telefonie

Waarom heb je een telefoonhoesje nodig?

Bij een mobiele telefoon van Nokia kon je tegen een muur gooien en dan bleef het toestel werken. De komst van de smartphone heeft er echter voor gezocht dat een toestel veel gevoeliger is voor schade. Een nieuw IPhone bijvoorbeeld heeft zowel aan de voor als achterkant glas zitten. De gebruikers vinden dit een mooie extra toevoeging aan het design van de telefoon. Echter creëert Apple hiermee een extra zwakte bij een toestel wat toch al moeilijk tegen een stootje kan. De prijzen voor het repareren van een van de glasplaten zijn ook niet mals. Hier geldt dat voorkomen dus beter is dan genezen. Het is nu eenmaal zo dat een toestel wel eens valt. Al zijn er sommige gebruikers waarbij het vaker voorkomt dan bij anderen. Het telefoonhoesje is hierbij al een langere tijd de innovatie die ervoor zorgt dat gebruikers honderden euro’s besparen op de reparatiekosten van een nieuw scherm. Daarnaast geldt dat de prijzen van de nieuwste modellen met het jaar hoger worden. Je wilt dus wel dat jouw dure aankoop goed is beschermd.

Waarom is verschil tussen de telefoonhoesjes?

De hoesjes zijn te verkrijgen in vele verschillende: formaten, kleuren, niveaus van bescherming, combinaties met extra’s en designs. Deze categorieën zijn ook weer onder te verdelen in de verschillende merken en modellen. Een voorbeeld van een merk- en modelhoesje is het IPhone 12 telefoonhoesje. Apple veranderd bijna altijd de afmetingen van hun nieuwste toestellen waardoor oudere telefoonhoesjes vaak niet meer passen. Vandaar dat er dus altijd nieuwe hoesjes op de markt worden gebracht die passen bij de nieuwste modellen.

Voor het IPhone 12 hoesje geldt er hiervoor dus ook verschillen zijn in prijs en kwaliteit. Er zijn namelijk een aantal categorien waarin de hoesjes kunnen worden geplaatst. Dit zijn: de book cases, de back covers, de flip cases, bumpers, de insteekhoesjes, de full protection hoesjes en de waterdichte hoesjes. De book cases, flip cases, insteekhoesjes, full protection hoesjes en waterdichte hoesjes zijn gericht op de bescherming van het toestel. Terwijl de back covers en bumpers meer zijn gericht op de minimale bescherming waarbij het design van het toestel vaak goed te zien is. Bij de hoesjes die voornamelijk zijn gericht op de bescherming van het toestel valt het design van het toestel meestal weg door het hoesje. Zie ook iphone 12 pro max telefoonhoesje.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Hoesjes

Gerelateerde artikelen

3CX Cloud dé oplossing voor velen

Alles wat je moet weten over de iPhone 11