Design publish
Image default
Telefonie

3CX Cloud dé oplossing voor velen

3CX Cloud geeft een heel nieuwe werkervaring. De zinnen “werken op afstand”, “gedistribueerde teams” en “digitale nomade” worden steeds trendier op het internet. Logisch ook vooral in deze tijd zijn er veel voordelen verbonden aan het werken op afstand voor zowel werkgevers als werknemers. Persoonlijk ben ik er helemaal voor. Ik schrijf dit blog vanaf mijn vakantieadres, met een gezonde laag zonnebrandcrème. Werken op afstand is interessant, en het is spannend.

Met 3CX Cloud kan uw werkplek overal zijn

Grote kans dat u vanuit huis gaat werken als u 3CX Cloud gaat implementeren. Hierdoor kan alles uw werkplek zijn. Want met deze technologie hoeft u niet een hoekje in uw woonkamer te vullen met een groot en lomp bureau, een monitor en een lelijke veel te aanwezige bureaustoel. U kunt uw kantoor overal inpassen waar het in uw leven past. Zo zou u zelfs de keuken ontbijtbar kunnen gebruiken als staand bureau (al die gezondheidsvoordelen zonder investering!) en een deel van de slaapkamerkast kunnen ombouwen tot een “verborgen” kantoor zodat u het werk aan het eind van de dag gewoon kunt afsluiten. U bent zelfs niet gebonden aan uw huis. Dat betekent niet dat uw enige andere locatie de coffeeshop om de hoek zal zijn: u kunt uw werk doen terwijl uw op reis bent, genietend van het buitenleven.

U bespaart geld

Natuurlijk ziet u direct een verschil in uw bankrekening als u de kosten van het woon-werkverkeer niet hoeft te dragen. Maar ook op andere gebieden zult u besparingen vinden. U hoeft niet meer uw kantoorkleding aan: een pak en gepoetste schoenen als dat niet uw stijl is. U kunt ook besparen op de kosten van het eten, omdat u gemakkelijk uw eigen lunch en koffie kunt maken als u vanuit huis werkt.

Eigen tijd indelen

Veel van het werk dat tegenwoordig op afstand kan worden gedaan, kan ook volgens een flexibel schema worden gedaan. Als u bijvoorbeeld een webontwikkelaar of een contentmaker bent, kunt u hoogstwaarschijnlijk uw codering of schrijven doen wanneer het u uitkomt, zolang u uw deadlines maar haalt. Dus, nachtbrakers, verheugt u zich! U kunt uw acht uur nog steeds werken zonder dat u om 8 uur ’s ochtends moet beginnen. Neem nu contact op met NuCall om te kijken welke voordelen 3CX Cloud nog meer voor u in petto heeft.