Design publish
Image default
Woning en Tuin

Trap antislip strip zorgt voor meer veiligheid in huis

Met een trap antislip strip creëer je in een mum van tijd een veilige trap. Deze zelfklevende tape is door iedereen zelf aan te brengen, wat het product laag maakt in aanschafkosten. Je hebt namelijk geen monteur nodig voor ditt klusje, hoe fijn is dat!

 

Het voordeel van deze trap antislip zelfklevende tape van superieure kwaliteit, is dat de strip niet hoeft te worden ingefreesd, maar gewoon op de trap oppervlakte kan worden geplakt. De dubbelzijdige vliestape is ultrasterk, zodat de strip jaren lang zal blijven zitten voor een veilig en schitterend resultaat.

Wellicht lijkt een strip overbodig, maar het aantal ongelukken op trappen is de afgelopen tijd alleen maar toegenomen door de nieuwe trend; de geschilderde trap. Vroeger zag je vooral veel vloerbedekking of vloerbedekking halve maantjes op de traptreden. Vandaag de dag is de wit geschilderde trap helemaal in, en leuk en aardig, helaas worden de traptreden een stuk gladder door deze nieuwe verf laag.

Heb jij je trap ook net een opknapbeurt gegeven met een verse verflaag? Overweeg dan een zelfklevende trap strip, die veel meer veiligheid brengt. Geeft ultieme grip aan de voeten en verschuift niet. Ook zorgt de strip er voor dat de verf er niet na verloop van tijd afgelopen wordt.

Voordat je de antislip rubber strip aanbrengt, laat de verf op de trap minstens een week drogen, voor een perfect resultaat.

Voor meer info over dit speciale trap product, check onderstaand youtube filmpje, of bestel direct jouw trap antislip strip. Deze strip is leverbaar in 5 prachtige kleuren en bijbehorend aanbreng gereedschap dat ook in onze webshop kan worden besteld.

http://www.youtube.com/watch?v=salHGeHIwf0&t=8s

 

http://www.antisliprubbertape.com