Design publish
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze winkel ben je aan het juiste adres als je Marvel figures wilt kopen

Ben jij een echte ‘nerd’ en wil je naast het kijken van films of series en het spelen van games leuke merchandise als Marvel figures kopen in Delft? Dan is Nerds like us! er voor jou. Deze winkel is gevestigd in Delft en heeft een enorm ruim assortiment aan nerdy producten. Woon je niet in de buurt van Delft? Geen probleem. Ook dan kun je gewoon Marvel figures kopen. Dankzij de ruime webshop kun je de items vanuit heel Nederland bestellen en worden deze bij je thuisbezorgd.

Wat voor bedrijf is Nerds like us! eigenlijk?

Nerds like us! is een jong bedrijf dat pas in 2018 is opgericht. De twee oprichters noemen zichzelf nerds en zijn daar trots op. Zij hebben besloten om van hun hobby hun beroep te maken, tot grote vreugde van medenerds. Aangezien het bedrijf nog zo jong is, is het nog volop in ontwikkeling. Hoewel de collectie nu al enorm is, wordt deze nog wekelijks uitgebreid zodat je nog meer Marvel figures kunt kopen. Het leuke is dat het bedrijf erg openstaat voor ideeën van klanten. Als zij iets missen in de collectie, zal het bedrijf er alles aan doen om de collectie met de desbetreffende items uit te breiden. Bovendien biedt het bedrijf een geweldige service. De producten worden zo snel mogelijk naar je toegestuurd.

Een open bedrijf dat graag meer leert

Dat het bedrijf open staat voor input, blijkt wel uit het feit dat je de winkel altijd kunt contacteren voor vragen of klachten, ook via de webshop. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie, op een uiterst vriendelijke manier. Er is zelfs een klachtenregeling, voor het geval je niet tevreden bent met de oplossing die het bedrijf voor jouw klacht heeft bedacht. Via Stichting Webwinkel Keur kun je een geschil aanvragen. Maar aangezien het bedrijf er alles aan doet om je klacht zo goed mogelijk te verhelpen, zal de klachtenregeling niet vaak gebruikt hoeven worden.

https://nerdslikeus.nl/