Design publish
Image default
Hobby en vrije tijd

Vergaderlocatie Veluwe

Vergaderen is noodzakelijk om op gestructureerde wijze informatie, ideeën en standpunten uit te wisselen of tot besluitvorming te komen. Vergaderen kan op veel manieren. Van zoomsessie tot intern overleg of externe meeting op een centrale plek in het land, zoals op een vergaderlocatie Veluwe.

Dat extern vergaderen veel voordelen biedt, is bekend. Het levert frisse, nieuwe inzichten op en daarmee is het een bijzonder effectieve manier van vergaderen. Een externe meeting zal de deelnemers de urgentie ervan laten inzien. Wie op een andere locatie vergadert, zal bovendien niet steeds worden gestoord door binnenlopende secretaresses of collega´s. Een moderne vergaderlocatie, zoals vergaderlocatie Veluwe, beschikt uiteraard over de benodigde technische middelen, die de vergadering nog efficiënter zullen doen verlopen.

 

Voordelen van een externe vergaderlocatie

Door te kiezen voor een externe vergaderlocatie Veluwe, zoals Zakelijk Kasteel De Vanenburg, zullen werknemers nog extra gemotiveerd worden. Het is niet de eerste de beste vergaderlocatie, maar een van grote klasse met rust, ruimte, stijl en klasse en gelegen op een inspirerend 17e eeuws landgoed.
Het ideale aan een dergelijke vergaderlocatie, die uiteraard niet voor niets als vergaderlocatie is ingericht, zijn de diverse keuzemogelijkheden qua faciliteiten.

Denk hierbij aan de grootte van de vergaderruimte. De Vanenburg heeft vier verschillende en inspirerende vergaderruimtes met een capaciteit van 16 tot 300 personen. Er worden vergaderarrangementen van vier uur tot meerdere dagen aangeboden. Welke externe vergadering u ook wenst te boeken, De Vanenburg biedt hiervoor altijd een bij uw wensen en onderneming passende oplossing.

Tijdens een pauze kan er over het historische landgoed worden gewandeld om even het hoofd leeg te maken of een frisse neus te halen. Behalve een heerlijke wandeling, zijn er volop mogelijkheden tot een andere soort vergaderbreak.

All-in-one vergadering

Verder kunnen de deelnemers aan de meeting volledig worden ontzorgd. Dat kan met een heerlijke lunch of fantastisch diner in een van de restaurantzalen in een prachtige ambiance. Bij een meerdaagse vergadering of voor deelnemers aan de vergadering die voorafgaand of aansluitend aan de vergadering willen overnachten, is er volop gelegenheid in een van de bijna vijftig luxe hotelkamers. ´s Ochtends wordt uiteraard een heerlijk ontbijt geserveerd.

Uit het bovengenoemde blijkt dat u niet alleen de meeting, maar ook alle mogelijke randzaken onder één paraplu kunt regelen. Dat geeft rust bij de deelnemers aan de vergadering, die niet onnodig van A naar B hoeven te reizen en wat een tijdsbesparing, dus geld, oplevert.

Deze unieke vergaderlocatie Veluwe is centraal gelegen in Putten en vanuit elke windrichting eenvoudig te bereiken.