Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zorg voor een stevige constructie met behulp van draadstangen

Wilt u twee of meer objecten snel en efficiënt aan elkaar koppelen? Dan bieden draadstangen dé oplossing. Deze staven in verschillende lengtes zijn uitgerust met een schroefdraad. In combinatie met een moer zorgt dit voor een ontzettend stevige montage. Het is wel zo handig als u voor de draadstangen en bijbehorende bouten en moeren bij het assortiment van één aanbieder terecht kunt. In dat geval bezoekt u de webshop van Kobout. Dit bedrijf is al sinds 1979 dé specialist in allerlei soorten bevestigingsmaterialen!

Ontvang uw bevestigingsmaterialen snel op uw werklocatie

Het assortiment van deze aanbieder bestaat uit allerlei soorten draadstangen, bouten en moeren die erg scherp geprijsd zijn. Op deze manier vindt u snel een geschikte oplossing voor uw project. Bent u niet zeker welke bevestigingsmaterialen geschikt zijn? Dan hebben de medewerkers alle kennis in huis om u van persoonlijk advies te voorzien. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u deze bovendien al binnen 24 uur bij u op uw werklocatie. Zo kunt u uw werkzaamheden snel weer hervatten.

Laat uw draadstangen op maat zagen

In sommige gevallen komt het voor dat uw draadstang korter gezaagd dient te worden, zodat deze precies de juiste lengte heeft voor uw project. Heeft u hiervoor niet het juiste gereedschap in huis? Dan doet u een beroep op de medewerkers. Naast het aanbieden van maatwerk, helpen zij u ook graag met de assemblage van uw bevestigingsmaterialen.

Bekijk het gehele aanbod

Bent u benieuwd naar het assortiment draadstangen en bijbehorende bouten en moeren van deze specialist? Bezoek dan direct de webshop om het aanbod te bekijken. Bij vragen over de producten neemt u telefonisch contact op met het bedrijf. Dit kan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Door de jarenlange ervaring met de levering van materialen aan bedrijven in de handel, industrie en bouwsector bent u zeker van een passend advies.

Gerelateerde artikelen

Logistiek expediteur in Rotterdam, uw bemiddelaar in transport

Mobiele afzuiging zoals uw werkplek het nodig heeft

Een vrachtwagen met gesloten opbouw laten controleren op de onderdelen in Deurne