Design publish
Image default
Dienstverlening

CNC-houtbewerking is zeer nauwkeurig

Als het gaat om CNC-houtbewerking, dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op een professioneel bedrijf. Madera B.V. is dan uw betrouwbare partner. Het is een relatief jong bedrijf, maar toch hebben de specialistische medewerkers jarenlange ervaring. Zij helpen u met diverse methoden, zoals het machinaal bewerken van hout en plaatmateriaal. Zij werken met computergestuurde machines, waardoor ze in staat zijn om alle producten zeer nauwkeurig te bewerken, zoals zagen en frezen. Ze specialisten werken vooral voor bedrijven die werkzaam zijn in de scheeps- en interieurbouw. Echter, ze leveren ook producten voor bedrijven in andere industrieën.

De CNC-houtbewerking wordt uiterst nauwkeurig uitgevoerd

Deze specialisten verzorgen CNC-houtbewerking van elk soort hout en ander plaatmateriaal. Ze zijn gespecialiseerd in Computer Numerical Control, oftewel CNC-bewerkingen. Ze hebben bijvoorbeeld een geavanceerd machinepark, vol met CNC-apparatuur. Door deze geavanceerde machines te gebruiken, kunnen zij zeer nauwkeurig frezen. Hierdoor kunnen zij – aan de hand van CNC-houtbewerking – allerlei soorten plaatmateriaal en hout bewerken. Zo is het bijvoorbeeld zelfs massief hout CNC-frezen. Zij maken verder ook gebruik van een kastenpers, waarmee het mogelijk is om halffabricaten te produceren. Als het gaat om CNC-houtbewerking, dan werken zij zeer creatief en flexibel. Zo kunt u bij hen ook terecht voor CNC-freeswerk, halffabrikaten, engineering. De specialisten overleggen uitgebreid met u en brengen alle mogelijkheden in kaart. Zo zorgen zij ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen zal voldoen.

Ontdek de mogelijkheden die deze specialisten bieden

De specialisten zijn u graag van dienst en zorgen ervoor dat het eindresultaat compleet aan uw wensen en eisen voldoet. Naast CNC-houtbewerking staan deze specialisten voor u klaar met een ruim aanbod aan diensten. Wilt u weten waarmee zij u allemaal kunnen helpen? Bekijk dan de website en ontdek de mogelijkheden. Of het nu gaat om trappen, naamplanken of paneeldeuren, deze specialisten zijn uw partner op het gebied van CNC-houtbewerking op maat.