Design publish
Image default
Bedrijven

Op een duurzame manier je water verwarmen dankzij elektrische boilers van DAT.

Op een duurzame manier je water verwarmen dankzij elektrische boilers van DAT.

Je wilt op een duurzame en goedkope manier je sanitaire water verwarmen? Met de nieuwste DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers is het mogelijk.

De elektrische boilers van DAT zijn voorzien van een zogenaamde smart controller. Deze smartcontroller meet de eerste zeven dagen je verbruik om zichzelf dan op een de meest energiezuinige manier te programmeren aan de hand van een speciaal algoritme.

DAT boilers zijn on-line te koop via elektrischeboiler.eu en zijn er in verschillende modellen en inhoud.

Ook is het mogelijk te kiezen voor diverse wattages; zo is er een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Perfect voor op de camping, in een zomerhuisje of bij grote projecten.

De DAT-boilers zijn zeer energiezuinige boilers en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.


De vormgeving van bijvoorbeeld de DAT-Aparici ECO smart is rond en de DAT-Aparici Eficiente is een esthetisch mooie platte boiler met een diepte van maar 28 cm. Deze elektrische boiler kan dankzij het strakke ontwerp in het zicht gehangen worden.
Dit model heeft 2 tanks met ieder met een eigen anode en eigen verwarmingselement. Op deze manier wordt het warmte verlies beperkt en heeft de boiler een snellere opwarmtijd.

Elektrische boilers zijn veelal goedkoop in aanschaf, vele male energiezuiniger en ook nog eens veel veiliger dan een gas boiler omdat er geen verbranding plaats vindt en dus geen kans op koolmonoxidevergiftiging. Bovendien kan de boiler in een ruimte geplaatst worden zonder ventilatie, het enige wat je nodig hebt is stroom en water toe- en afvoer.

De boilers bij elektrischeboiler.eu worden geleverd compleet met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

Bespaar op je energiekosten maar boedt niet op luxe, gemak en kwaliteit.

Kijkt maar eens op de website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en vele andere elektrische boilers of elektrische CV’s.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/