Design publish
Image default
Dienstverlening

Vraag advies omtrent mentorschap in Breda

JD Financial Coaching BV is een specialist op het gebied van mentorschap en bewindvoering in Breda. Zij bespreken graag met u de mogelijkheden en wat voor u de beste oplossing is, altijd rekening houdend met uw wensen en behoeften. Bent of kent u iemand die niet in staat is om belangrijke beslissingen te nemen omtrent noodzakelijke zorg, verblijf en/of behandelingen en wilt u graag iemand inschakelen die hierbij helpt? Vraag de experts van JD Financial Coaching BV gerust om advies.

Wat doet een mentor precies?

Wilt u mentorschap aanvragen in Breda of omstreken? Dan krijgt u of uw naaste een mentor aangewezen die de persoonlijke belangen behartigt van uzelf of de persoon in kwestie. Daarbij blijft het altijd bij een advies en neemt de mentor nooit zelfstandig beslissingen zonder samenspraak met de betrokkene. Het belangrijkste bij deze maatregel is dat de betrokkene in bescherming wordt genomen en dat misbruik van diens situatie voorkomen wordt. Er zijn een aantal personen die mentorschap aan kunnen vragen voor iemand anders. Het gaat hierbij om de partner, een voogd, familieleden tot de 4de graad, een curator of mentor en eventueel een instelling die de betrokkene verzorgt of begeleidt. In uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld als de betrokkene geen familie meer heeft, kan ook de officier van justitie mentorschap aanvragen. Vraag bij twijfel altijd even na of een aanvraag mogelijk is door contact op te nemen met JD Financial Coaching BV.

Vraag gerust om meer informatie

Het is begrijpelijk dat u wat meer informatie wenst over mentorschap voordat u de beslissing maakt dit voor uw naaste aan te vragen. Gelukkig neemt u daarom vrijblijvend contact op met de experts van JD Financial Coaching BV, zonder dat u direct een aanvraag doet. Deze specialisten uit Breda geven u meer informatie over mentorschap en of het voor u of uw naaste mogelijk is dit aan te vragen. Ga daarom eens met hen in gesprek.

https://www.jdfinancialcoaching.nl/

Gerelateerde artikelen

Je theorie examen behalen doe je door hier te leren

Uw wespennest laten verwijderen in de buurt van Utrecht

Zonwering voor het hele huis