Design publish
Image default
Dienstverlening

De ICT-services van een ervaren ICT-adviesbureau

Kent u de Oaktree Goup nog niet? Het bedrijf is een ICT-adviesbureau met zowel aparte ICT-services als complete managed services. De Oaktree Group heeft vestigingen op drie locaties: Apeldoorn, Utrecht en Zaandam. Vandaaruit zorgen de experten ervoor dat u en uw organisatie, met behulp van onze op cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen, slimmer en efficiënter presteert. Lees hieronder meer over de ICT-services en de managed services van de Oaktree Group en ontdek hoe u een samenwerking met dit bedrijf opstart.

De ICT-services en managed services onder de loep

Enerzijds biedt de Oaktree Group losse ICT-services aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op de ‘Networking en Connectivity service’. Die ICT-oplossing houdt in dat de Oaktree Group u snelle en betrouwbare verbindingen levert. Die verbindingen zijn gecertificeerd en de experten van het bedrijf monitoren ze continu. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de ‘Datacenter Solutions’. De Oaktree Group zal u dan ondersteuning bieden bij het inrichten van cloudplatformen, de cloudmigratie van on-premise omgevingen, enzovoort. Anderzijds biedt het ICT-adviesbureau complete managed services. Het bedrijf vergelijkt die services met het operationeel leasen van een auto. Het houdt dus in dat u onbeperkt gebruik zal kunnen maken van moderne ICT-managed services, zoals hardware, cloudopslag, onderhoud, enzovoort.

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf

Wilt u graag ondersteuning krijgen van dit gespecialiseerde bedrijf, zodat u zich kunt focussen op de belangrijke zaken binnen uw onderneming? Neem dan zeker eens contact op met de specialisten van dit bedrijf. De contactgegevens vindt u terug op de website van de Oaktree Group. De medewerkers zullen u met plezier verder helpen en al uw vragen beantwoorden. Op de website vindt u ook meer informatie over de andere ICT-services: Unified Communications, Smart Workspace, Security en Internet of Things & Application Development. Daarnaast kunt er ook meer lezen over de managed services.

Gerelateerde artikelen

Betonnen aanrechtbladen prachtig design

Een loodgieter uit Gouda voor de zakelijke markt

Koop uw airco bij een servicegerichte airco-installateur nabij Breda