Design publish
Image default
Dienstverlening

De ICT-services van een ervaren ICT-adviesbureau

Kent u de Oaktree Goup nog niet? Het bedrijf is een ICT-adviesbureau met zowel aparte ICT-services als complete managed services. De Oaktree Group heeft vestigingen op drie locaties: Apeldoorn, Utrecht en Zaandam. Vandaaruit zorgen de experten ervoor dat u en uw organisatie, met behulp van onze op cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen, slimmer en efficiënter presteert. Lees hieronder meer over de ICT-services en de managed services van de Oaktree Group en ontdek hoe u een samenwerking met dit bedrijf opstart.

De ICT-services en managed services onder de loep

Enerzijds biedt de Oaktree Group losse ICT-services aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op de ‘Networking en Connectivity service’. Die ICT-oplossing houdt in dat de Oaktree Group u snelle en betrouwbare verbindingen levert. Die verbindingen zijn gecertificeerd en de experten van het bedrijf monitoren ze continu. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de ‘Datacenter Solutions’. De Oaktree Group zal u dan ondersteuning bieden bij het inrichten van cloudplatformen, de cloudmigratie van on-premise omgevingen, enzovoort. Anderzijds biedt het ICT-adviesbureau complete managed services. Het bedrijf vergelijkt die services met het operationeel leasen van een auto. Het houdt dus in dat u onbeperkt gebruik zal kunnen maken van moderne ICT-managed services, zoals hardware, cloudopslag, onderhoud, enzovoort.

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf

Wilt u graag ondersteuning krijgen van dit gespecialiseerde bedrijf, zodat u zich kunt focussen op de belangrijke zaken binnen uw onderneming? Neem dan zeker eens contact op met de specialisten van dit bedrijf. De contactgegevens vindt u terug op de website van de Oaktree Group. De medewerkers zullen u met plezier verder helpen en al uw vragen beantwoorden. Op de website vindt u ook meer informatie over de andere ICT-services: Unified Communications, Smart Workspace, Security en Internet of Things & Application Development. Daarnaast kunt er ook meer lezen over de managed services.