Design publish
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze erkende elektricien nabij Utrecht staat u als klant centraal

Als er één ding is waar Houtman Elektrotechniek in uitblinkt, dan is het wel klanttevredenheid. Deze specialist doet er alles aan om elke klant met een goed gevoel achter te laten en elk probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Naast klanttevredenheid kunt u van deze elektricien nabij Utrecht ook vakmanschap en kwaliteit verwachten en hoeft u zich na de reparatie geen zorgen te maken over de veiligheid van uw installatie. Gevestigd in Veenendaal levert deze elektricien hun diensten in een ruim gebied rondom Utrecht. En omdat ze de Sterkin erkenning hebben, weet u direct ook dat ze u eigenlijk met alles kunnen helpen.

Onderhoud, service en storingen

Houtman Elektrotechniek kan u helpen bij een verscheidenheid aan werkzaamheden aan uw elektra. U schakelt deze specialist in voor het repareren van een storing, maar ook voor het onderhouden van uw elektriciteitssysteem of het inspecteren ervan. Daarnaast zijn ze installateur voor zowel particulieren als bedrijven. Met een vestiging in Utrecht zijn ze als elektricien werkzaam in een groot gebied waar ze bijvoorbeeld alarmsystemen installeren, buitenverlichting plaatsen, stopcontacten aanleggen en keukeninstallaties aansluiten. Het is hun streven om elke klant tevreden achter te laten en dat doen ze al een tijd met succes. Woont u in Veenendaal of elders in de provincie Utrecht? Dan profiteert u daar ook van.

Zorg voor een veilige installatie met deze Sterkin elektricien

Deze elektricien uit de omgeving van Utrecht heeft het Sterkin keurmerk gekregen en mag zich erkend noemen. Sterkin is een onafhankelijke stichting die veiligheid in de elektrotechniek bevordert. Door een erkende elektricien te kiezen weet u dat u kwaliteit ontvangt. Deze elektricien nabij Utrecht mag uw hoofdzekering opnieuw aanbrengen en dat doen ze alleen als ze zeker zijn dat alles in orde is. Aangezien erkende elektriciens ook periodiek nog gecontroleerd worden op kennis en kwaliteit, bent u gegarandeerd van vakmanschap.

https://www.houtmanelektrotechniek.nl/