Design publish
Image default
Particuliere dienstverlening

Een zandcementvloer laten plaatsen in uw woning

Voordat er een nieuwe vloer in uw woning kan worden geplaatst, is het belangrijk om te controleren of de ondervloer in orde is. U kunt een zandcementvloer laten plaatsen om de ideale basis te creëren voor zo ongeveer elk type vloer. Wilt u ook vloerverwarming laten aanleggen? Dan zijn hier eveneens voorbereidingen voor nodig. Het infrezen van een dekvloer kunt u met een gerust hart overlaten aan de professionals van Multi Vloeren Brabant. Zij hebben hier ruime ervaring mee en weten precies wat nodig is om de vloer optimaal voor te bereiden.

Welke vloer kan ik laten leggen?

Op een zandcementvloer kunt u zo ongeveer ieder vloertype laten plaatsen. Als u daarnaast ook gaat voor vloerverwarming is het uiteraard belangrijk om te weten of de vloer die u op het oog heeft hiervoor geschikt is. De leverancier kan u hier doorgaans over informeren. Veel soorten vloer zijn geschikt voor vloerverwarming: van hout tot laminaat en van plavuizen tot een gietvloer. Het infrezen van de dekvloer is altijd nodig omdat daar de slangen voor de vloerverwarming in worden gelegd. Nadat de verwarming is aangelegd en geïnstalleerd, kan de gewenste vloer worden geplaatst. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met onderhoud aan de verwarming, want de installatie moet hiervoor bereikbaar zijn.

Vraag een offerte voor het plaatsen van uw nieuwe ondervloer

Wilt u een dekvloer laten infrezen of wilt u een zandcementvloer laten leggen? Neem dan contact op met Multi Vloeren Brabant. Zij voeren deze klus graag en met groot vakmanschap voor u uit. U kunt een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Als u hiermee instemt dan kan er direct een afspraak worden gemaakt. Uiteraard gebeurt dit in overleg. U kunt de datum ook alvast vooruitplannen, bijvoorbeeld bij een geplande verhuizing of de opening van een bedrijf of kantoor. Zo weet u zeker dat de vloer op tijd kan worden gelegd en dat de verhuizing of de opening geen vertraging zal oplopen.