Design publish
Image default
Aanbiedingen

Toiletrolhouders koop je bij hier!

 

Het nut van de wc rolhouder

Je kunt er voor kiezen om gewoon een rol op de grond te leggen en de losse rol te gebruiken. Echter is dit niet heel praktisch, aangezien je je toiletrol vast moet houden en weer terug op de grond moet zetten. Bovendien is dit ook niet hygiënisch. Dankzij een toiletrolhouder kan je je toiletrol een handige plaats geven, zodat je er gemakkelijk bij kunt. Een wc rolhouder kopen kun je zowel online of in de winkel doen, maar welke kies je?

 

Twee soorten houders

Je hebt namelijk verschillende soorten toiletrolhouders. Zo heb je de inbouw toiletrolhouder. Deze wordt vaak gekozen wanneer je een strak ingerichte toilet hebt. Een inbouw toiletrolhouder wordt namelijk ingebouwd in de muur, waardoor hij op gaat in je inrichting en hij niet opvalt. Wanneer je dit nu veel te veel gedoe vindt voor een rol wc papier, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een wc rolhouder te kopen die je ophangt aan de wand van je toilet. Ook heb je nog de staande toiletrolhouder, deze kun je gebruiken als houder voor je toiletrol, maar is er tevens ook vaak plaats voor reserve toiletrollen.

 

Design

Ook is het design natuurlijk belangrijk wanneer je een wc rolhouder koopt. Je hebt bijvoorbeeld houders met houtaccenten, maar zo zijn er ook toiletrolhouders gemaakt van RVS, plastic, etc. Ook is de vorm van belang, zo heb je hele fijne houders, maar ook hele grove houders. Tot slot kun je vaak ook nog kiezen uit een variatie aan kleur. Momenteel is bijvoorbeeld de kleur zwart helemaal in. Zo zie je maar, een wc rolhouder kopen is nog niet zo heel eenvoudig.

 

De wc rolhouder

Je ziet hem elke dag gemiddeld wel een paar keer en je raakt hem elke dag aan. De wc-rolhouder. Iedereen van ons moet namelijk naar het toilet. Na het toiletbezoek gebruiken de meeste mensen namelijk toiletpapier.

 

https://www.baderie.nl/producten/accessoires