Design publish
Image default
Meubels

Stalen Nordstahl tafelpoten van beton-tafels.com

Stalen Nordstahl tafelpoten van beton-tafels.com  

Een geweldig tafelblad gescoord, dan komt de keuze.. ga jij voor stoelen aan de eettafel of kies je toch liever voor een eetbank? En als die keuze dan is gemaakt, kies je dan voor een middenpoot of is een stalen tafelpoot aan de kopse kant toch praktischer? Eigenlijk heeft elk soort tafelpoot wel zijn voor en nadeel. Stalen tafelpoten aan de kopse kant geven ruimte onder het tafelblad waardoor de ruimte volledig benut kan worden. Een stalen middenpoot zorgt er bijvoorbeeld weer voor dat je met gemak rondom de tafel plaats kunt nemen waardoor er meer mensen aan de tafel kunnen zitten.

 

Stalen tafelpoten bij Beton-tafels

Doordat de stalen tafelpoten voorzien zijn van bevestigingsplaten zijn deze gemakkelijk te bevestigen aan verschillende soorten hout of eventueel steen of beton. Het mooie van de stalen tafelpoten van Nordstahl is dat deze perfect te combineren zijn met robuuste bladen. De tafelpoten zijn ontzettend eenvoudig te bevestigen via de sleufgaten in de bevestigingsplaten aan de bovenkant. Stop hier even een tellerkopschroef of houtdraadbout in en je eettafel staat als een huis in huis!

Verschillende variaties tafelpoten

De tafelpoten hebben allerlei voordelen en daarbij zijn er zijn ontzettend veel variaties! Zo heb je bijvoorbeeld X poten of Trapezium poten. Wil je liever een middenpoot? Kies dan voor de tafelpoot Twist. Een extreem grote of zware tafel? Kies dan voor een van onze V legs met massief stalen voetplaten.

Voorbeelden van tafelpoten met stalen voetplaten zijn:

–          V leg heavy

–          Twisted V leg

Voorbeelden van losse stalen zwarte tafelpoten voor onder uw tafelblad zijn:

–          X leg

–          Twin U leg

–          Split leg

Het onderhouden van uw stalen tafelpoten

Nu heb je mooie stalen tafelpoten maar dan is het ook belangrijk dat deze goed kunnen worden onderhouden. Zoals je misschien weet blijft er vaak stof liggen op stalen oppervlakken. Het mooie van deze stalen salontafelpoten is dat de poedercoating ervoor zorgt dat deze gemakkelijk afneembaar is met een vochtige doek. U kunt zelfs met groene zeep de stalen tafelpoot afnemen zodat deze ook mooi zal glimmen en stof tegen zal gaan.

Zichtbare lasnaden voor een industriële look

Alle stalen tafelpoten worden dusdanig gelast zodat de lasnaden zichtbaar blijven. Deze naden worden door gecertificeerde lassers en professionele lasersnji machines bewerkt. Op deze manier behouden de tafelpoten hun industriële robuuste karakter. Ongeacht de kleur van de poedercoating!

 

https://www.beton-tafels.com/stalen-tafelpoten/