Design publish
Image default
Aanbiedingen

Een veilige webshop vol mooie spullen

Wanneer u bepaalde items voor bijvoorbeeld in huis wilt bestellen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u dit via een veilige webshop doet. Bij A Better Deal vindt u een heel breed assortiment tegen de scherpste prijzen, vandaar de naam. Niet alleen koopt u al uw benodigdheden, hebbedingetjes of cadeaus, u doet dit ook nog eens 100% veilig. Dit doet u via de betaalmethoden van Mollie Payments en achteraf betalen met Klarna behoort ook tot de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u bij een veilige en betrouwbare webshop bestelt.

Meer over het bedrijf

Hoe is A Better Deal tot stand gekomen? Dat is begonnen als ‘hobby’. Na een paar maanden werd de ruimte thuis echter al te krap en stapte het team over naar een kantoor en magazijn. In Cruquius wordt er vanaf dan keihard gewerkt om het bedrijf zo succesvol te houden. Gelukkig lukt dat en worden ze succesvoller dan ooit. In 2018 verhuizen ze naar Beverwijk waar de belofte ‘voor 15:00 uur, morgen in huis’ kan worden waargemaakt. Snel daarna, in 2019, hadden ze ook nog extra opslagruimte nodig. Dit werd een opslag van 5.000 vierkante meter in Dordrecht. U ziet dus, A Better Deal maakte ontzettend veel succes door hun betrouwbaarheid, goede producten en uitmuntende service.

Maak een verlanglijst

Omdat A Better Deal zo’n ruim aanbod heeft, vindt u altijd wel iets dat u graag wilt hebben. Het is begrijpelijk dat u soms niet alles kunt bestellen waar u op dat moment zin in heeft. Daarom is het een goed idee om een verlanglijst aan te maken. Dit doet u eenvoudig door een account aan te maken via de website. Bekijk hierna wat u ooit graag cadeau wilt krijgen of wat u ooit wilt kopen. Dit zet u daarna simpelweg op uw verlanglijst. Zo vergeet u niet waar u de beste deal kunt krijgen!