Design publish
Image default
Winkelen

Alles voor een stijlvol interieur met Scandinavische woonaccessoires

In de Scandinavische landen houden ze van een praktische maar wel gezellige en knusse inrichting. Die typische stijl kun je nu ook in Nederland vinden. Steeds meer winkels verkopen Scandinavische woonaccessoires. Maar de ene winkel is natuurlijk de andere niet. Als je gaat shoppen bij de welbekende keten die in heel Europa winkels heeft dan shop je niet bepaald exclusief. Dat doe je wel als je een bezoek brengt aan By Zenz. Dat kan via de webshop of je kunt een bezoek brengen aan de winkel in Noord-Scharwoude. Hier vind je een ruim assortiment aan fraaie woonaccessoires die passen in ieder interieur.

Ga voor exclusief met Madam Stoltz

Wil je exclusieve maar toch betaalbare woonaccessoires? Bezoek dan de Madam Stoltz webshop, die je eveneens vindt bij By Zenz. Hier kun je je hart ophalen aan mooie en met zorg en liefde ontworpen items waarmee je van jouw interieur echt iets van jezelf kunt maken. Een mooie vaas, een romantische kandelaar of een fraaie lamp kunnen het verschil maken. De items in de Madam Stoltz webshop worden ontworpen door de Deense ontwerpster Madam Stoltz. Zij is al vele tientallen jaren zeer succesvol en dat niet alleen in haar eigen land. Haar woonaccessoires worden in veel landen verkocht en zijn dus ook in Nederland verkrijgbaar.

Online bestellen of shoppen in de winkel

Als je van gemak houdt dan kun je in de webshop jouw favoriete Scandinavische woonaccessoires bestellen. Je bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd. Ben jij iemand die graag eerst ziet wat hij koopt dan maak je een afspraak voor een bezoek in Noord-Scharwoude. Je kunt dan als je dat wilt ook deskundig advies krijgen over interieurinrichting. De Madam Stoltz webshop is natuurlijk 24/7 bereikbaar en hier vind je onder andere ook mooie woonaccessoires die bekend zijn van Vtwonen.