Design publish
Image default
Aanbiedingen

Een interactief scherm op het kantoor: de voordelen van innovatieve technologie

Het gebruik van een interactief scherm in de levendige zakelijke omgeving van vandaag kan u een voordeel opleveren ten opzichte van uw concurrentie. InfoScreens is hier om interactieve schermen te leveren voor uw volgende evenement, beurs, gebouw of kantoorcomplex, zodat u op een gebruiksvriendelijke, moderne manier de juiste informatie aan uw consumenten en bezoekers kunt overbrengen. Dit bedrijf staat voor u klaar om u te informeren over alle mogelijkheden, inclusief software. Van het verlagen van kosten tot het cultiveren van communicatie en klanttevredenheid, digitale schermen met touchscreen kunnen uw merk op een groot aantal manieren aanzienlijk verbeteren.

De voordelen van een interactief scherm

Een interactief scherm nodigt gebruikers uit om deelnemer te worden. Bovendien wordt de kans groter dat deelnemers klant bij u worden. Interactieve narrowcasting is hier goed in. U kunt bijvoorbeeld een scherm van InfoScreens gebruiken aan de voorkant van uw winkel om voorbijgangers te vangen met een intrigerende uitnodiging om te communiceren en hen te betrekken bij uw merk, promoties en producten. Displays in de winkel zijn ook effectief. Gebruik bijvoorbeeld een groter scherm met touchscreen om uw catalogus weer te geven, uw klantenkaart te promoten of klanten uit te nodigen om zich in te schrijven voor wedstrijden. Interactieve displays helpen uw klanten op een leuke, gedenkwaardige en gepersonaliseerde manier met uw merk te verbinden, wat allemaal goed is voor uw bedrijf.

Een interactief scherm dat erg multifunctioneel is

Aangezien een interactief scherm uitstekende mogelijkheden biedt voor het opleiden en opbouwen van ervaringen, is het ideaal om ze overal te plaatsen waar ze maar kunnen komen. Een klein display dat op winkelrekken is geïnstalleerd, kan laten zien hoe producten worden gebruikt of waarmee ze kunnen worden uitgerust. Kleine displays kunnen ook worden gebruikt bij verkopers van elektronica of telefoons, zodat mensen hun aankoop kunnen aanpassen of in actie kunnen zien voordat ze kopen. Daarnaast kunt u een scherm plaatsen in de kantoorruimtes waar uw medewerkers via een paar klikken hun gewenste vergaderruimte kunnen reserveren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op met InfoScreens en bespreek de opties.

https://infoscreens.nl/