Design publish
Image default
Bedrijven

De houten vloeren van baxhouthandel.com zijn van zeer goede kwaliteit

Je bent van plan een nieuwe houten vloer in je woning te leggen of misschien in een bepaalde ruimte, dan is de keuze voor de houten vloeren van baxhouthandel.com een heel goede keuze. Een vloer is een onderdeel van je woning waar je heel lang mee moet doen en je moet dus wel zorgen dat dit helemaal goed is. Je kunt beter een vloer aanschaffen die net even wat duurder is, maar waar je wel langer plezier van hebt. De houten vloeren zijn bestand voor tientallen jaren en met het juiste onderhoud, kan je de levensduur hiervan zelfs nog verlengen. Omdat hout een natuurproduct is, kan dit goed tegen diverse omstandigheden. Het is wel de bedoeling dat je er voorzichtig mee omgaat, maar de vloer kan wel een stootje hebben.

Showroom

In de showroom van baxhouthandel.com kan je de houten vloeren allemaal rustig bekijken. Het is goed om te kijken naar wat je precies wilt, om op die manier een goede keuze te maken. Je kunt advies vragen bij een van de adviseurs. Het is aan te raden om van tevoren dat je naar de showroom komt een aantal foto’s te maken van de woning of de ruimte waar de vloer in moet komen te liggen en van de meubels en accessoires en misschien wel gordijnen waar je dit mee wilt gaan combineren. De adviseurs kunnen je op die manier het beste van dienst zijn en denken graag met je mee met betrekking tot de mogelijkheden van de houten vloeren die passen bij je wensen en bij je budget.

Vloer leggen

De vloer kan door de houthandel worden gelegd, maar je kunt er ook voor kiezen deze zelf te leggen. Je betaalt nog extra kosten voor het laten leggen van de vloer en het laten bezorgen van de vloer. Daarnaast kies je ook nog plinten uit die je ook zelf kunt leggen of kunt laten leggen. De eerste keer is het erg belangrijk om de vloer in de lak te zetten en dit goed te laten drogen. Doe dit direct nadat de vloer is gelegd en zorg dat je er 48 uur geen meubels of andere zaken op legt, zo komen de houten vloeren het beste tot hun recht.