Design publish
Image default
Entertainment

Dagje zwemmen maar geen zwembad in de buurt?

Dan ben je bij het leukste Zwembad Monoblock aan het juiste adres. Wij zijn het grootste waterpark in Nederland, met meerdere vestigingen. Zwembad Monoblock staat bekend om zijn vele snelle glijbanen. Naast een groot binnenbad beschikken wij ook over een buitenbad, uiteraard met een glijbaan. Voor de ouderen is er ook een wellness resort, mocht je is lekker willen ontspannen. Geen oppas maar wel willen relaxen? Geen probleem onder ons toezicht kunt u de kinderen rustig alleen laten zwemmen . Terwijl u gewoon kunt genieten van de spa.

Nog geen zwemdiploma?

Worden  de kinderen al wat ouder, en vind u als ouder het wel tijd voor zwemles? Bent u bij monoblock aan het juiste adres. Wij helpen al jaren kinderen aan hun eerste zwemdiploma, en hebben de beste instructeurs. In eerste instantie kun je bij ons zwemdiploma A Zwemdiploma B en Zwemdiploma C halen. Vind je het zwemmen echt heel leuk dan kun je bij ons ook leren reddingszwemmen.  Een keer in de maand houden wij hier een cursus voor, u hoeft zich alleen maar aan te melden op onze site. Hier zijn wel kosten aan verbonden. We willen dit als zwemvereniging erg aanraden te doen, het kan erg handig zijn dat je over deze vaardigheden beschikt.

Waterpolo en discozwemmen 

Bij zwembad Monoblock organiseren  we 2 keer per maand op de vrijdag discozwemmen. Dit vind om de week plaats. We regelen als zwembad een DJ en u kinderen kunnen dan de hele avond zwemmen met vrienden. Uit ervaring weten we dat kinderen dit geweldig vinden. Naast het discozwemmen kun je bij ons ook aan waterpolo doen.  We hebben bij onze vereniging twee teams, een vriendenteam is mogelijk in goed overleg. Je speelt elke week een wedstrijd en een keer per maand houden we een toernooitje op de club. Waarbij je het op gaat nemen tegen andere zwemverenigingen. 

Gerelateerde artikelen

Horoscoop voor de week van 3 t/m 9 december