Design publish
Image default
Woning en Tuin

Een aluminium schuifpui aanschaffen bij Schipper Ede

Al voor een langere periode wilde ik een aluminium schuifpui aanschaffen voor bij ons in huis. Mijn partner was het hier niet mee eens omdat we al normale schuifpuien hadden en deze nog prima waren. Totdat ik haar liet zien dat het veel meer werk is om deze te onderhouden en meer kost, dan dat we een nieuwe aanschaffen. Uiteindelijk had ik haar overgehaald om te kijken naar andere opties, maar ik wist meteen wat ik wilde in huis. 

De voordelen van een aluminium schuifpui

Ik wist meteen dat we voor de aluminium schuifpui moesten gaan voor ons huis. Mijn partner was nog erg aan het twijfelen wat nu de juiste keuze was. Daarom gingen we samen naar de showroom van Schipper Ede om daar een goed advies te kijken op de schuifpui. We werden daar vriendelijk begroet en gingen meteen de showroom helemaal langs. Uiteindelijk kwamen we bij de aluminium schuifpui en kregen we alle voordelen te horen. Zoals dat het minder onderhoud heeft dan een normale schuifpui. Vanwege het materiaal blijft de verf er langer op zitten. Na een goed gesprek was mijn partner helemaal verkocht voor de aluminium schuifpui en hebben we deze laten bestellen bij de medewerker van Schipper Ede.

Blij met de schuifpui

Een week later en de medewerkers van Schipper Ede kwamen bij ons om de schuifpui te installeren op een professionele manier. Mijn partner was aan het werk, maar gelukkig was ik de hele dag thuis om hen te assisteren waar dat nodig was. Binnen een dagdeel hadden ze de oude schuifpuien eruit gehaald en de nieuwe erin gedaan. Het zag er prachtig uit en zelfs beter dan eerst. Toen mijn partner thuis kwam, was ze meteen verbaasd over hoe goed eruit zag. We hadden geen beter bedrijf kunnen vinden van Schipper Ede.

Schipper Ede

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten producten en diensten die Schipper Ede aan u kan aanbieden? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over aluminium schuifpuien over dat zij aanbieden en de daarbij horende diensten voor een goede prijs.