Design publish
Image default
Dienstverlening

Bij welke problemen kan hypnotherapie in Etten-Leur een effectief behandelmiddel zijn?

Hypnotherapie brengt u in een ontspannen staat, waardoor u zich compleet op uw onbewuste gevoelens en overtuigingen kunt richten. Deze gevoelens en overtuigingen liggen aan de basis van problemen waar u gedurende de loop van uw leven tegen aanloopt. Bezoekt u dé praktijk voor hypnotherapie in Etten-Leur? Dan zal uw behandelaar het onderbewustzijn van uw hersenen aanspreken. Er worden diverse hypnosetechnieken gebruikt, waarbij u te allen tijde bij bewustzijn blijft. Door goed te luisteren naar de instructies van de behandelaar, kunt u uw onderbewustzijn bereiken en veranderen.

Bewezen effectief bij een breed scala aan klachten en problemen

Hypnotherapie in Etten-Leur kan nuttig zijn bij een uiteenlopend aantal klachten en problemen. Gaat u voor deze behandelvorm naar Limattivo? Dan kunt u rekenen op een ervaren en geduldige therapeut die over de noodzakelijke certificeringen beschikt. De therapie kan helpen bij zaken als angstklachten, stoppen met roken, langdurige stress, (onverklaarde) pijnklachten, gevoelens van somberheid, afvallen en het afleren van bepaald gedrag. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat hypnotherapie in het geval van psychosomatische klachten vaak de beste behandelvorm is.

Een erkende behandelvorm die voor de meesten geschikt is

Met hypnotherapie in Etten-Leur biedt Limattivo een erkende vorm van psychotherapie die door het gros van de personen met bovenstaande problemen kan worden gevolgd. Om in trance te kunnen raken, zijn geen specifieke eigenschappen nodig. Is er sprake van psychoses, dwangklachten of een klinische depressie? Dan is hypnotherapie minder geschikt. Deze therapeut biedt hulp aan kinderen en volwassenen en is aangesloten bij BrainCare. Uiteraard beschikt ze over een BIG-registratie.

Ontdek het maatwerk bij deze specialist

Behalve voor hypnotherapie in Etten-Leur kunt u bij het eerder genoemde behandelcentrum ook terecht voor behandelingen als neurofeedback, emotionele healing en EMDR. Er bestaan tal van methodes om zowel kinderen als volwassenen te helpen. De juiste behandeling is geheel afhankelijk van het individu. Maatwerk staat binnen dit behandelcentrum dan ook altijd voorop.

https://limattivo-inhetbrein.nl/