Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Watersnijden bij een echte specialist

Watersnijden is een ontzettend interessante techniek om toe te passen op allerlei materialen. Met deze methode is het mogelijk om diepe sneden in allerlei soorten materialen te maken. Niet alleen is het veiliger dan de traditionele techniek van lasersnijden, maar het is daarnaast ook een materiaalbesparende en duurzame manier om materiaal op maat te laten maken. Een absolute specialist in watersnijden is Lave Snijtechniek. Dit bedrijf is gevestigd in Best, vlak bij Breda, en heeft deze techniek zich eigen gemaakt en naar een hoger niveau getild. Maak kennis met deze specialisten en laat uw materiaal op maat bewerken!

Een nauwkeurige en duurzame techniek

Watersnijden is een techniek die zeer nauwkeurig is. Zo is het mogelijk om materialen tot 200 millimeter dikte te bewerken. Deze techniek heet ook wel abrasiefsnijden en maakt diepere sneden dan lasersnijden. Daarnaast behoeven de snijkanten na het toepassen van deze techniek geen nabewerking. Hierdoor bespaart u op materiaal én kosten. Moet er in moeilijke omstandigheden gesneden worden? Ook dat is geen probleem met watersnijden. Er komen namelijk geen giftige dampen vrij bij deze techniek, waardoor er geen gevaar is voor brand. Snijden in de buurt van explosieve stoffen of volle brandstoftanks is daarom geen enkel probleem. De materialen zijn tijdens het abrasiefsnijden niet onderhevig aan chemische of thermische belasting, zodat ze niet kromtrekken. Ontdek deze voordelen zelf en laat uw materiaal ook op maat maken bij deze specialist in Best, vlak bij Breda.

Neem contact op met deze expert

Wilt u uw materialen ook laten watersnijden bij deze specialist in Best? Of wilt u meer weten over deze specifieke techniek? Neem dan contact op met dit bedrijf en stel al uw vragen. Bent u overtuigd van de kennis en kunde van dit bedrijf? Maak dan een afspraak bij een van de experts. Zo kunnen ze direct kijken wat ze voor u kunnen betekenen.