Design publish
Image default
Aanbiedingen

Waarom gebruikt u een PET-fles voor uw bedrijf?

Wie zoekt, zal vinden: de hoogwaardige PET-fles of Media-fles ligt binnen handbereik. Uw zoektocht naar de ideale fles- of potverpakking is ten einde, want PET Power heeft waar u naar op zoek bent – waarnáár u ook op zoek bent. Dankzij de eindeloze combinaties in het samenstellingstraject zult u gegarandeerd iets vinden dat aansluit bij uw wensen en behoeften. De PET-fles van uw dromen kan een standaardmodel (voorzien van sluiting en decoratie) zijn, maar u kunt ook gebruikmaken van een zogenaamde configurator voor het zelf samenstellen van een Media-fles. Hierbij kiest u uit liefst 700 verschillende modellen fles en nog eens 300 verschillende modellen sluiting. Een simpel rekensommetje vertelt u dat de mogelijkheden tot het samenstellen van de ideale PET-fles zo goed als onbeperkt zijn. Een model bekijken doet u op het werk of thuis: heel gemakkelijk digitaal.

De kracht van de configurator

In de configurator zijn de mogelijkheden zo goed als ongelimiteerd. Elk van de modellen PET-pot of PET-fles worden onder hoogwaardige productieomstandigheden gemaakt. Zo weet u zeker dat de flessen en potten van PET Power aan alle veiligheidseisen voldoen. Bovendien bent u ervan verzekerd dat in de configurator ook de meest recente innovaties opgenomen zijn, evenals de nieuwste modellen Media-fles. Kies uit liefst 1000 verschillende onderdelen. Bij het bedrijf zijn tal van specialisten werkzaam op het gebied van ISMB-machine platforms, PET-fles en materialen die u graag te woord staan over de tal van opties die het bedrijf biedt.

Blijf in beweging

De markt van de PET-fles staat niet stil, dat weten de experts van dit bedrijf als geen ander. Daarom blijven ook zij voortdurend in beweging en worden er steeds nieuwere modellen Media-fles geproduceerd. Deze flessen en potten voldoen stuk voor stuk aan de strikte veiligheidseisen. Omdat het bedrijf onderdeel uitmaakt van wereldspeler RPC, is de (internationale) blik gigantisch. Trends en innovaties worden opgepikt en mogelijkheden gegrepen.