Design publish
Image default
Aanbiedingen

Deze makelaar kent de huizenmarkt in Hilversum als zijn broekzak

Patrick Dorenbos en Carel Rasch hebben allebei jaren ervaring opgedaan als makelaar in Hilversum voordat ze in 2004 hun krachten bundelden en Dorenbos|Rasch Makelaars vormden. Dit kantoor rekent daardoor met de expertise van beide specialisten. Zij kennen alle fluctuaties van de huizenmarkt in ’t Gooi en kunnen meestal precies voorspellen hoe de nabije toekomst eruit gaat zien. Door de jarenlange ervaring kunt u bij hen terecht voor elk soort dienst omtrent huisvesting.

Uw woning verkopen of verhuren

Er zijn honderden redenen om een woning te verkopen of verhuren. Misschien heeft u meer – of juist minder – ruimte nodig vanwege gezinsuitbreiding of omdat de kinderen uit huis zijn gegaan. Het kan ook zijn dat u ergens anders gaat wonen of misschien heeft u een compleet andere reden. De reden maakt ook niet zoveel uit, dat u er financieel zo goed mogelijk uitkomt wel. Daarom is het verstandig om deze professionele makelaar uit Hilversum in te schakelen. U kunt een gratis waardebepaling aanvragen zodat er daarna samen kan worden gekeken naar de mogelijkheden. Daarna kunt u zelf beslissen of u door wilt gaan met het proces.

Expat relocation service

Steeds meer mensen komen voor hun werk (een tijdje) in Nederland wonen. Voor deze expats is het niet altijd makkelijk om geschikte woonruimte te vinden. Daarom biedt Dorenbos|Rasch Makelaars een expat relocation service aan. In dit proces wordt persoonlijke aandacht geschonken aan uw voorkeuren. Er wordt een specifiek zoekprofiel opgesteld en u krijgt dagelijks een update over het nieuwste aanbod dat aansluit op uw profiel. Zo gauw een passende woning gevonden is, wordt de afhandeling met de verkoper of verhuurder ook begeleid.

Taxatie bij aankoop, echtscheiding of oversluiten van een hypotheek

Er zijn een aantal situaties waarin de waarde van een huis moet worden bepaald door een onafhankelijke taxateur. Een makelaar van dit bedrijf stelt een taxatierapport op voor uw woning in de regio Hilversum dat erkend wordt door het NWWI en dus ook door hypotheekverstrekkers en andere instanties.

https://www.dorenbosrasch.nl/

Gerelateerde artikelen

Is een boxspring bed het juiste bed voor jou?

De vele voordelen van lucht filteren op uw werkplaats

Pluk de vruchten van een samenwerking met een onafhankelijke hypotheekadviseur in Arnhem