Design publish
Image default
Internet

Vraag deskundig advies aan over CCTV

Een systeem voor CCTV stelt u in staat om de omgeving van een terrein, bedrijf of woningcomplex met camera’s te bewaken. Voordat u een dergelijk systeem aanschaft is het verstandig om u hierover goed te oriënteren. Voor deskundig advies over CCTV kunt u terecht bij FiberDatacom in Beverwijk, provincie Noord-Holland. Zij hebben ruime ervaring met het plaatsen en in werking stellen van deze systemen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een CCTV-systeem te gebruiken. U kunt beelden laten maken en deze alleen raadplegen indien nodig. Het is ook mogelijk om het gebied dat door de camera’s wordt bewaakt permanent te monitoren.

CCTV gebruikt u met inachtneming van de AVG

Het is niet zomaar toegestaan om een CCTV-systeem te gebruiken. Degenen die ermee te maken hebben, zoals de bewoners van een appartementencomplex of de medewerkers of bezoekers van uw bedrijf, moeten hierop worden gewezen. Als zij weten dat er camerabewaking is, dan mag er in principe onbeperkt gefilmd worden. Voor het raadplegen van de beelden gelden ook weer regels. Dit mag alleen door degenen die daartoe bevoegd zijn, zoals medewerkers van het bedrijf, het bestuur van een VvE of de politie. Laat u goed voorzien van advies over CCTV in Beverwijk, zodat hiermee geen fouten worden gemaakt.

Laat de apparatuur plaatsen door een professional

Overweegt u de aanschaf van een systeem voor camerabewaking? Laat dit dan plaatsen door FiberDatacom uit Beverwijk (Noord-Holland). Zij hebben hiermee ruime ervaring en kunnen u altijd advies geven over het systeem met CCTV. Ook als u vragen heeft over het gebruik, nadat het systeem is geplaatst, kunt u bij hen terecht. Meer informatie over het uitgebreide dienstenpakket vindt u op de website. U kunt dit bedrijf ook inschakelen voor brandbeveiliging, toegangscontrole of het plaatsen van een deurintercom met of zonder video. Voor besturen van VvE’s of uw bedrijf biedt deze specialist een ideale totaaloplossing voor beveiliging aan!

https://fiberdatacom.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe kies je het juiste ICT bedrijf?

Tips om een marketing professional in te huren | Zicht Online